yurt disindakiler hadi buraya...sohbetimiz bol olsun :))

sultaana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
3
0
86
Fransa
slm kizlarrr

bu topigin amaci yurt disindanda arkadasliklar kurulsun diye
bekliyorum sizleri konusalim tanisalim...
ben fransada yasiyorum 25 yasindayim evliyim ve minik bir bebisim var
açilisi yaptim sira sizde...

selam arkadasim ben ozlem italya da yasiyorum 29 yasindayim yalnizim burda yani ailem turkiyede sen napiyorusn kendinden bahsedersen sevinirim

selam arkadasim ben ozlem italya da yasiyorum 29 yasindayim yalnizim burda yani ailem turkiyede sen napiyorusn kendinden bahsedersen sevinirim

mrblar hosgeldin cok sevindim birisi yazmis
yalnizlik kotu olsa gerek allah yardimcin olsun okul için mi ordasin?
ben dogma buyume fransadayim yani ailem burda okudum bitti eczaciyim evliyim 2 buçuk yildir ve bir oglusum var 3 aylik...
24saat 7gun tek ugrastigim bebisim :) en guzel sey
burda bol bol sohbet yapariz ins
baska kizlarda bekliyorum ins

evet tabiki yalnizlik kotu bisey ben evlendim geldim buraya,5 yil oldum geleli,denzililiyiz tabiki burasi turkiye gbi deil arkadas ve akrabalar yo ama sen dogdugundan beri ordaymissin guzel yani yabancilik cekmezsin,hem ailen de yanindayms ama alistim buraya artik hosuma gidiyor,benim bebgim yok henuz bende spora giderek kendime ugras bulmaya calsiyorum 2-3 turk arkadaslarim var bir kac da italyan oyle cok gezmeyide sevmem zaten, bana yetiyor yani oyalaniyorum gun icersinde ev isi alisveris derken oyle iste bebegin hayirli olsun canim adi ne bu arada memnun oldum tansitigima))

tskler canim ins seninden olur bir bebisin. ismi semih...
insan uyum saglamaya mecbur bu durumlarda sende alismissin artik ne guzel hangi sehrindesiniz? biz italya sinirina 3 saatteyiz,Lyon bolgesinde oturuyorum belki duymussundur bu sehri...
oranin dilini ogrenebildin mi peki ?

benim bebis biraz daha buyusun bende gitmem lazim spora hehe
hamilelikten dolayi cok fazlam yok ama yinede eski formumu yakalamam lazim rejim yapamiyorum çunku emziriyorum ama takmiyorum 4 kilocuk fazla olan

ha bu arada bende nevsehirliyim canim soylememistim galiba.denizlili arkadasim var cok iyiler annesi babasi çok cana yakinlar çok guzel insanlar...
bende tanistigima memnun oldum
gorusmek uzere iyi bir pazar gunu diliyorum sana kib...

ciao bella hehe :80:

biz modena dayiz guzel bi yer evet ogrendim italyanca yi 4 yildu geleli ogrenmezsem ayip olurdu artik burda pek turk yok bir iki turk arkadaslarmz ve birazda italyan arkadaslarmz var oyalanmak icin gidyrm yani spora hem iyi oluyr vucud sekle giriyor sende git tavsiye edrim ama dedigin gbi bebegin biraz buyusun ondan sonra benimde fransa da oturan nevsehirli bi turk arkadasim vardi denzili pamukkale ye tatile gelmislerdi orda tanismistik ama adini unuttum hatirlarsam yazarim bi ara optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…