• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yurt disindaki anneler(avrupa) yardim lutfennn...

nurefsann

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
2.512
16
358
Diğer
Merhaba arkadaslar 7,5 aylik kizimla Turkiye ye ucakla yolculuk yapacagim..'
Bebek arabam Quinny Speedi marka ve hic memnun degilim buyuk agir ..
Bana oldukca HAFIFcunki gidecegim yer oldukca yokusu bayiri olan bir yer
Fazla yer kaplamayan(sehirler arasi cok yolculuk yapacagiz)
Sirt kismi ayarlanabilir(kizim genelde uyuyakaliyor arabada ikibuklum durmasini istemiyorum.
KIizim icin konforlu ve Dayanikli
boyle bir araba ariyorum fiyati onemli degil bana tavsiye edebilceginiz bir marka model varmi?
lutfen yardimlarinizi bekliyorum ....a.s.

Bende buggy aldim sana mutsy spideri oneririm ,,bizde gunlerce aradik yolculuk icin arabada fazla yer kaplamasin diye en uygun bunu bulduk..cok kullanisli ve geriye yatiyo.tek elle kapaniyo cok az yer kapliyo cok kullanisli...Bu arada hayirli yolculuklar dilerim!

mutsy-spider.jpg

24001-1.jpg

cok tesekur ederim tavsiyen uzerine biraz arastirdim guzele benziyor ama agirligi 9 kg ymis bana agir geldi en fazla 7,5 kg olursa benim icin daha iyi olacak .yinede aklimda bulunsun tekrar tesekkurler.

Bende buggy aldim sana mutsy spideri oneririm ,,bizde gunlerce aradik yolculuk icin arabada fazla yer kaplamasin diye en uygun bunu bulduk..cok kullanisli ve geriye yatiyo.tek elle kapaniyo cok az yer kapliyo cok kullanisli...Bu arada hayirli yolculuklar dilerim!

Son düzenleme:
Back