Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yurt dışında yaşayan var mı lütfen bakın
- Konu Sahibi starkarya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Klavye hatası , Mainz de veya etrafında yaşayanlar varsa lütfen bana yardımcı olur musunuzKızlar ben Almanya da yaşıyorum, Almanya da yaşan Mainz de yaşan var mı ve varsa eyer bana Türkçe bilen kadın doğumcu önerir misiniz lütfen, öneri ver cevaplarınızı bekliyorum
Maalesef Türk kadin Doğumcu yok bildiğim kadarıylaKızlar ben Almanya da yaşıyorum, Almanya da yaşan Mainz de yaşan var mı ve varsa eyer bana Türkçe bilen kadın doğumcu önerir misiniz lütfen, öneri ver cevaplarınızı bekliyorum
Doctolib diye bir uygulama var ordan aramayı denediniz mi? Filtrelerde dili Türkçe yapıp bakabilirsiniz. Kendisi Türk olmasa bile hemşiresi, ebesi Türk olan biri vardır belki.Kızlar ben Almanya da yaşıyorum, Almanya da yaşan Mainz de yaşan var mı ve varsa eyer bana Türkçe bilen kadın doğumcu önerir misiniz lütfen, öneri ver cevaplarınızı bekliyorum
Kisselberg de oturuyorum ben , Gülay gençyiğite gitmiştim ben ama hiç bir şey yapmadı sadece alttan muayene edip adet söktürücü verdi ve ben aşılama yapıyor musunuz dediğim de beni başka bir yere yönlendirdi çocuk merkezi sanırım , yani aşılama yumurta çatlatma klomen gibi aşamaları burda kadın doğumcu yapmıyor mu ki illa çocuk merkezine mi gitmek lazım acaba
Kisselberg de oturuyorum ben , Gülay gençyiğite gitmiştim ben ama hiç bir şey yapmadı sadece alttan muayene edip adet söktürücü verdi ve ben aşılama yapıyor musunuz dediğim de beni başka bir yere yönlendirdi çocuk merkezi sanırım , yani aşılama yumurta çatlatma klomen gibi aşamaları burda kadın doğumcu yapmıyor mu ki illa çocuk merkezine mi gitmek lazım acaba
Bu işlemler almanyada çocuk merkezinde yapılıyor
Ilk sağlık sigortasına dilekçe vermeniz gerek. Dilekçe kabul görürse tedaviye başlarsınız. Red gelirse kendi cebinizden ödeme fırsatınız var.
Ama aşilama vs normal kadin doğumcu yapmiyor
Yani klomen kullanmak için de çocuk merkezine gitmemiz gerekiyor doğru muBu işlemler almanyada çocuk merkezinde yapılıyor
Ilk sağlık sigortasına dilekçe vermeniz gerek. Dilekçe kabul görürse tedaviye başlarsınız. Red gelirse kendi cebinizden ödeme fırsatınız var.
Ama aşilama vs normal kadin doğumcu yapmiyor
Yani klomen kullanmak için de çocuk merkezine gitmemiz gerekiyor doğru mu
Benim bildiğime göre öyle.
Normal kadin doğum doktorunuza danışın.
Zaten size Überweisung vermek zorunda.
Überweisung olmadan merkeze gidemezsiniz.
Sigorta 6 Clomen tedavisinin yarisini üstleniyor
Mainz merkezde çocuk merkezi nerde herhangi bir uygulaması var mı bakıp Termin alabileceğim
Ilk kadin doğum doktorunuzdan Überweisung alin.
Sonra termin yaparsiniz. Genelde Termin vermeden önce kadinlardan PAP ve rahim kanseri testi istiyorlar
Formlari doldurup gönderiyorsunuz. Klinik size randevu veriyor
Tamamdır çok çok teşekkür ederim, acaba burda ala bileceğim vitamin yada herhangi bişey var mı bildiğiniz gebelik içinIlk kadin doğum doktorunuzdan Überweisung alin.
Sonra termin yaparsiniz. Genelde Termin vermeden önce kadinlardan PAP ve rahim kanseri testi istiyorlar
Formlari doldurup gönderiyorsunuz. Klinik size randevu veriyor
Tamamdır çok çok teşekkür ederim, acaba burda ala bileceğim vitamin yada herhangi bişey var mı bildiğiniz gebelik için
Ben şahsen baya vitamin/takviye kullaniyorum ama folik asit (Folsäure) haricinde doktorunuza danışmadan almayin.
Sizin çocuğunuz var mı benim daha yok ve 1 buçuk sene olcak , acaba neler kullanıyorsun isimleri neler , Dr a gidicem zaten en azından fikir olur bana onlar sorarımda Dr aBen şahsen baya vitamin/takviye kullaniyorum ama folik asit (Folsäure) haricinde doktorunuza danışmadan almayin.
Sizin çocuğunuz var mı benim daha yok ve 1 buçuk sene olcak , acaba neler kullanıyorsun isimleri neler , Dr a gidicem zaten en azından fikir olur bana onlar sorarımda Dr a
Benim bir tane oğlum var (tüp bebek).
İkinci için deniyoruz (tüp bebek) ama şuanda daha gebe kalamadim.
Belkide sorun eşindedir.
Normal kadin doğum doktorun herhangi bir sorun buldumu?
Kac yaşındasin? Adet düzensizliği vs varmi? Yumurta takibi yaptınmi?