yurt dısında cig köfte bayisi acmak franchising

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar bunu arastırtım ama orda yasayanlar nasıl alıyomusunuz cevrenizde varmı cig köfteci cigköftem isimli firma hollanda almanya ingiltere amerikada bayilik veriyo dükkanın icindeki hersey onlara alt onlar kuruyo sürekli egitim veriyolarmıs götürene kadar hangi ülkeyi secerim bilmiyorum once bi kamo oyu arastırması yapıyım dedim

ya cigköfte guzel bir sey degil ben bir türk olarak bile yemiyorum yabancıların da sevecegini hic sanmıyorum :KK43: bosuna olur bence

kızlar bunu arastırtım ama orda yasayanlar nasıl alıyomusunuz cevrenizde varmı cig köfteci cigköftem isimli firma hollanda almanya ingiltere amerikada bayilik veriyo dükkanın icindeki hersey onlara alt onlar kuruyo sürekli egitim veriyolarmıs götürene kadar hangi ülkeyi secerim bilmiyorum once bi kamo oyu arastırması yapıyım dedim
o kadar alman var cevremde bi tanesinin cigköfte sevdigini yedigini duymadim... baska bisey sec bence

kumpirci aç bence daha cok is yaparken bir tanıdıgımın kardesi kanadada kumpirci açıp bayagı para kazanmıstı

Ah oturdugun şehirde cig köfteci olsa her fırsatta yerdim galiba
Not:Almanya nin Stuttgart a bağlı bi sehrindeyim

X