• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt Disina gelin gidecekler

cnmsn64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
94
0
36
Avusturya
Selam Arkadaslar

Ben avusturyada yasiyorum 21 yasindayim ben sözlüyüm..
Sözlüm türkiyede ve nasip olursa 2014 Agustosda türkiyeye gelin gidecegim..
Bi yandan coook seviniyorum ama diger yanim hüzünlü.. karisIk duygular icindeyim anliacaginiz :)

Sizlerden varmi bu duyguyu yasamis Olan bana öneriler, söyleyecekleriniz varmi bu konuda cok merak ediyorum..

Cevaplariniz benim icin cok önemli simdiden tesekkür ediyorum :)

:72:

Son düzenleme:
türkiyen,n neresine gideceğine bağlı? istanbul gibi büyük kalabalık bir şehirse pek sıkıntı çekmezsin 6 aya kalmaz alışırsın,
öncelikle sana tavsiyem kursa ,okula vs. birşeye yazıl arkadaş edinmeye bak arkadaş edinince çok daha hızlı alışılıyor. hem artık uçak biletleri ucuz ,skype ta var ondan hiç üzülme...

türkiyen,n neresine gideceğine bağlı? istanbul gibi büyük kalabalık bir şehirse pek sıkıntı çekmezsin 6 aya kalmaz alışırsın,
öncelikle sana tavsiyem kursa ,okula vs. birşeye yazıl arkadaş edinmeye bak arkadaş edinince çok daha hızlı alışılıyor. hem artık uçak biletleri ucuz ,skype ta var ondan hiç üzülme...

Denizliye gidecegim, cevrem akrabalim allaha sükür var orda ondan cok korkmuyorum icim rahat Insallah alisirim.. Is konusunda pek bisey diyemecegim ... Burdaki arkadaslarimi & Ailemi cok özlicegim dogu büyüdügüm yer burasi.. :)

Denizliye gidecegim, cevrem akrabalim allaha sükür var orda ondan cok korkmuyorum icim rahat Insallah alisirim.. Is konusunda pek bisey diyemecegim ... Burdaki arkadaslarimi & Ailemi cok özlicegim dogu büyüdügüm yer burasi.. :)

Canim hayirli olsun oncelikle sen turksun sanirim bu senin icin buyuk avantaj anavatanina gelin olarak geliyorsun sadece aileni ozleyeceksin esinin ailesi turkiyede mi eger oyleyse cok burbet sayilmaz seninki:72: ben amerikaya gelin geldim esimden baska bi tanidigim yoktu ama cok sukur alistim :) yani senin sartlarin daha guzel insallah zorlanmazsin

Benim durumumda biri daha inanmiyorum hemde denizliye gelin gidiyorsun :16::16: Nasip olursa bende önümüzdeki yaz türkiyede evlenip bir kac ay orada kalacagim... aslinda temelli kalmakti niyetim ama ailem önce bi 4-5ay dene sonra karar ver dedigi icin öyle yapmayi düsünüyorum. B

Canim hayirli olsun oncelikle sen turksun sanirim bu senin icin buyuk avantaj anavatanina gelin olarak geliyorsun sadece aileni ozleyeceksin esinin ailesi turkiyede mi eger oyleyse cok burbet sayilmaz seninki:72: ben amerikaya gelin geldim esimden baska bi tanidigim yoktu ama cok sukur alistim :) yani senin sartlarin daha guzel insallah zorlanmazsin

Iyi aksamlar Canim.. evet Memleketimi cok seviyorum, onun aileside orda benim akrabalarim da Orda ve hepsi yakinimda olucak :)
Sadece belki en basta zorluk cekebilirim diye düsünüyoru alisasiya kadar :)

Benim durumumda biri daha inanmiyorum hemde denizliye gelin gidiyorsun :16::16: Nasip olursa bende önümüzdeki yaz türkiyede evlenip bir kac ay orada kalacagim... aslinda temelli kalmakti niyetim ama ailem önce bi 4-5ay dene sonra karar ver dedigi icin öyle yapmayi düsünüyorum. B

Ozaman ikimiz icinde hayirlisi Olsun insallah zorluklar cekmeyiz Rabbim yardimcimiz Olsun Peki sen nereye gelin gideceksin ve simdi nerdensin canim

aaa gercekten su s Oluruz :21:

Malesef canim ama vallahi su facebooku hic kullanmadim kullanmiyorumda ama burdanda yazisabiliriz özelden istersen...sende durumlar nasil bilmiyorum ama yurtdisindan dügün planlamak cooook zor belki yardimci olabiliriz birbirimize :13:

Selam Arkadaslar

Ben avusturyada yasiyorum 21 yasindayim ben sözlüyüm..
Sözlüm türkiyede ve nasip olursa 2014 Agustosda türkiyeye gelin gidecegim..
Bi yandan coook seviniyorum ama diger yanim hüzünlü.. karisIk duygular icindeyim anliacaginiz :)

Sizlerden varmi bu duyguyu yasamis Olan bana öneriler, söyleyecekleriniz varmi bu konuda cok merak ediyorum..

Cevaplariniz benim icin cok önemli simdiden tesekkür ediyorum :)

:72:

Avusturya da hangi şehirdesin bizim evlendikten sonra oraya gitme ihtimAlimiz var?
Çok sevindim Avusturya'da birini buldugumaa:72:

Back