Yurt dışı dil eğitimi hakkında acil yardım!!!

Hangi ülkede eğitim almalıyım?

• Ankete Katılan
    5

Cansu3392

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
2
0
32
Merhaba arkadaşlar. Bu yaz yurt dışında dil eğitimi almayı planlıyorum. İngiltere, Amerika ya da Kanada olabilir. Kafam çok karışık. Ne zaman kayıt yapmam gerekiyor, hangi ülke daha iyi yardımınızı istiyorum.
Bilginiz ya da deneyiminiz varsa ;
Fiyatlar nasıldır? En çok tavsiye ettiğiniz ülke hangisidir? Ne kadar süre kalsam kendimi geliştirmem için faydalı olur? Hangi konaklama türünü önerirsiniz?
Yoksa;
Mersin'de önerebileceğiniz bir danışmanlık bürosu var mı?

Merhaba

Ben İngiltere'de ve Amerika'da dil eğitimi aldım ama İngiltere'yi kesinlikle öneririm. Londra'da çok güzel okullar var. Ben Mersin'de NEW Yurtdışı Eğitim ile gittim. Önerebilirim.

Merhaba

Ben İngiltere'de ve Amerika'da dil eğitimi aldım ama İngiltere'yi kesinlikle öneririm. Londra'da çok güzel okullar var. Ben Mersin'de NEW Yurtdışı Eğitim ile gittim. Önerebilirim.

Teşekkür ederim ner_wen . Tavsiyeniz üzerine kurumu ziyeret edeceğim. İngiltere'de hangi okula gittiniz? Bazı bölgelerde yaz döneminde fazla Türk olduğunu duydum. Siz ne zaman gittiniz?

Ben Embassyces dil okullarına gittim.Temmuz gibi gidip 2 ay eğitim aldım ve okulumdan memnundum. Greenwich de büyük bir okul . Beni gönderen firma önermişti ama hamstead school of english dil okullarına giden bir başka arkadaşımda o okuldan ve bölgeden memnun kalmıştı. Onun fiyatı benim okuluma göre biraz fazlaydı. Diğer duydugum bir okul Wimbledon School of English Londra'da. Benim önerim uzun süre gitmen eğer zamanın varsa

Ben Amerikada dil eğitimi aldım.Ve kesinlikle tavsiye ederim.Evet Ingilterede çok fazla dil okulu var,ama gereksiz fazla pahalılar.Ben sana kendi okulumu önerebilirim normal fiyatlarda Amerikada eğitim almak için. Birtraining adında bir dil okuludur,danışmanlık şirketlerini aracı yaparak +komisyonlar vereceği için okulun fiyatını abartı yükseltmek yerine direkt Türk çalışanları mevcut okulda.Ve kendileriyle iletişime Türkçe geçiyorsunuz.Onlar işlemlerinizi hallediyorlar. 2 Aylık eğitim ücreti 800 dolar.İngilterede 1900 TL'ye 2 aylık okul bulamazsın.Kalıcağın süreyi 2 kat arttırdıkça fiyatta 2 kat artıyor.Ben 6 ay kaldım ve okul ücreti 11.400 TL verdim.Ama uzun süre kalmayı düşünmüyorsan daha makul fiyatlar mümkün tabi.Okulun anlaşmalı olduğu konaklama yerleri var,yani birtraining öğrencilerine %50 konaklama imkanı sunuyorlar.Ayrıca Londra dünyanın en pahalı şehri seçilmişken, Amerika Chicago pahalılığın yanından bile geçmiyor. Okul Chicago'nun merkezinde.Hatta öyle merkezindeki kampüsten dışarı adım attığın anda insan sürüsüyle karşılaşabilirsin harika bir konumdadır :) Dil okulu diyince aklına bir bina geliyorsa birtraining için bunu aklından çıkar,çünkü orası bir Üniversite kampüsüyle aynı niteliktedir.Türkiyede 600 TL'ye satılan markaları 250 TL'ye almanın tadını çıkarırsın.Kış aylarında hava biraz fazzzzla soğuk.Beynin uyuşur ayazından ama yaz aylarında oldukça iyidir.Her açıdan Chicago Birtraining diyorum başkada bişey demiyorum

bence ingilteredekini seçmelisin. ingiliz ingilizcesi ve konuşma tarzları olarak daha iyi diye biliyorum. amerikada work and travel yaptım ve aklım londradaki dil okulunda

sizin başvurduğunuz dil okuluna nasıl başvurabilirim acaba ? özelden detayları sorsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…