- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi PempeeMavii
arkadaşlar yürek kalkmasına çözüm arıyorum.bulunduğum yerde bunu yapabilen yok.nasıl yapıldığını bilen varsa yazabilir mi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DEDİĞİN DURUM SANIRIM PANİK ATAK AMA DOKTORA GİTMELİSİN BENCEaniden gelen bulantı.içinde heyecan korku.eskiler buna yürek dönüklüğü yada yürek kalkması derler.ama bu işlerden anlayan kalmadı artık.bunun duası vardı bildiğim kadarıyla.
allah allah ilginç. doktor ne dedi peki?gittim canım ama böyle bişeyde var eskiler biliyor bunu ani korkuda oluşan bişey.tabi şimdi yeni nesil bilmiyor.
merhaba hastalıginiz nasil oldu ben daha once yurek kalkmasi gecirdim bastirtmistim ocaginda sonrasinda da hep kendim basiyordum ama can sikintisiyla bu ara arttigini farkettim basiyorum ama ne faydaarkadaşlar yürek kalkmasına çözüm arıyorum.bulunduğum yerde bunu yapabilen yok.nasıl yapıldığını bilen varsa yazabilir mi.
Bende yıllardır var ocağı dediginiz yer neresi ve kendiniz nasil yapıyorsunuz.merhaba hastalıginiz nasil oldu ben daha once yurek kalkmasi gecirdim bastirtmistim ocaginda sonrasinda da hep kendim basiyordum ama can sikintisiyla bu ara arttigini farkettim basiyorum ama ne fayda
Siz çözüm bulabildiniz mi nolur yardım edinBende yıllardır var ocağı dediginiz yer neresi ve kendiniz nasil yapıyorsunuz.