yürek kalkmasına çözüm

PempeeMavii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
1.799
1.399
133
arkadaşlar yürek kalkmasına çözüm arıyorum.bulunduğum yerde bunu yapabilen yok.nasıl yapıldığını bilen varsa yazabilir mi.

aniden gelen bulantı.içinde heyecan korku.eskiler buna yürek dönüklüğü yada yürek kalkması derler.ama bu işlerden anlayan kalmadı artık.bunun duası vardı bildiğim kadarıyla.

aniden gelen bulantı.içinde heyecan korku.eskiler buna yürek dönüklüğü yada yürek kalkması derler.ama bu işlerden anlayan kalmadı artık.bunun duası vardı bildiğim kadarıyla.
DEDİĞİN DURUM SANIRIM PANİK ATAK AMA DOKTORA GİTMELİSİN BENCE

gittim canım ama böyle bişeyde var eskiler biliyor bunu ani korkuda oluşan bişey.tabi şimdi yeni nesil bilmiyor.

arkadaşlar yürek kalkmasına çözüm arıyorum.bulunduğum yerde bunu yapabilen yok.nasıl yapıldığını bilen varsa yazabilir mi.
merhaba hastalıginiz nasil oldu ben daha once yurek kalkmasi gecirdim bastirtmistim ocaginda sonrasinda da hep kendim basiyordum ama can sikintisiyla bu ara arttigini farkettim basiyorum ama ne fayda

Bu yürek kalkması bende de var napmaliyim yardımcı olun lütfen mide bulantısı ve midemin alt kısmında küt küt atıyor napicam bn nolur yardımcı olun

Back
X