• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürek Kırgınlığı Zamanla Geçer Mi ?

anniebannanie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
48
58
38
27
Merhaba sevgili kk ablalarım,

21 yaşında sözlü bir kızım. 2 sene önce 19 yaşımda şuan ki Sözlümle tanıştım 1 yıldır sözlüyüz. kendisi benim ilk sevgilim, çok saygıdeğer ve kıymetli biri. Birbirmizi çok sevdiğimizi ve en önemlisi saydığımızı biliyorum ama benim çok defa gönlümü kırdı. Öyle kolay sebeplerden değil. Zaten ikimizde tripleri insanları darlamayı sevmeyen insanlarız. Sürekli tartışan çiftlerden değiliz ama kırılıyorsakta derinden kırılıyoruz. ilk göz ağrım olduğu için mi çok aşık olduğum için mi bilmiyorum ama sürekli toleranslıyım. Sadece kalbimle bakıyorum olaya. Hani insanın sevdiğinin ağzından çıkan sözün keskinliği bana gerçekten kırılmanın ne demek olduğunu öğretti. Meğer ben kimseye hiç gerçekten kırılmamışım daha önce. Ha birde kalp gerçekten kırılınca gelen özürler kalbini teğet geçiyormuş onu bildim. Bu kadar güzel başladı, bu kadar emek verdik. Şimdi içimden şu hüznü atmak istiyorum sadece. Gerçekten unutuluyor mu gerçek kalp kırgınlıkları, yorgunluklar ? Zamanında sevdiğinize çok kırılıp bir daha nasıl düzelecek her şey diye düşündüğünüz oldu mu ? Nasıl sonuçlandı ? Bunları deneyimleyen ve sevdiğine mantıkla değil sadece kalp gözüyle bakan ya da geçmişte bakmış biirleri varsa tecrübelerini merak ederim :))

Hayırlı güzel geceler hanımlar

Son düzenleme:
Kişiden kişiye göre değişir bence ben unutamıyorum ve aşırı soğuyorum söylediği tek kötü söz veya yaptığı tek hareket alıp götrüyor herşeyi.

Nasıl ve ne şekilde kırıyor? Elinde olmayan sebeplerle mi mesela kafası yoğundur, evlilik stresi, çalışma hayatı bunları düşünüp kalbini biraz ferahlatabilirsin. Geçer mi bilmem. Ama telafi etmeye çalışırsa unutturmak için elinden geleni yapıyorsa sana verdiği değeri hissediyorsan zamanla geçiyor emin olabilirsin..

Nasıl ve ne şekilde kırıyor? Elinde olmayan sebeplerle mi mesela kafası yoğundur, evlilik stresi, çalışma hayatı bunları düşünüp kalbini biraz ferahlatabilirsin. Geçer mi bilmem. Ama telafi etmeye çalışırsa unutturmak için elinden geleni yapıyorsa sana verdiği değeri hissediyorsan zamanla geçiyor emin olabilirsin..

Hayatı gereği zor şeyleri aşmış türlü sıkıntılarla imtihan olmuş bir insan bu sebepten öfke anında yutulması zor cümleler kurarak seni kırabiliyor. Ama yüreğinde beni sevdiğini ve kırmak istemediğini çok iyi biliyorum. Mahcubiyetini yaşıyor ve düzeltmeye çalışıyor çünkü. Çok sık olan bir mevzu değil ama sanırım işte sevdiğinden gelince üzülüyor insan, kafaya takıyor. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için 🌸🌸

Şimdi arkadaşlar insanda çömlek gibidir çömlek nasıl kırılmaya müsaitse biz insanlar insan olarak daima bir şekilde kırılmaya müsaitiz çünkü insanız sadece etten kemikten yaratılmadık duygularımız var kalbimiz var yani demem o ki kim karşımdaki kişi beni hiç kırmadı derse buna inanmak güç olur önemli olan bence hatasını bilip en azından bunu samimi olarak düzeltme niyetinde ise ve bu yaptıklarını tekrarlamıyorsa sana gerçekten saygılı ise gerisi teferruattır evlilikte kuralları olması gereken bir kurumdur nasıl ki trafik kuralları var ve sen asla kırmızı ışık yanarken geçmezsin geçersen cezayı yersin bana göre evlilik te de kurallar vardır sen bu kurallar uymazsan cezayı yersin

Back