YÜREĞİMLE Mİ AKLIMLA MI YOL ALMALIYIM???

beren_24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
60
21
31
KIZLARRRR EŞİMLE AYRILIK ARİFESİNDEYİZZ... SİZCE NE YAPMALIYIMM.. AKLIM ÇOK KARIŞIK... BİR KARAR VERMEK İSTİYORUM ONA GÖRE YOL ALMAK İSTİYORUM.. KALBİ Mİ DİNLEMELİ YOKSA MANTIĞIMAMI SES VERMELİYİMMM

Bosanma kararini almadan once bosanmamak icin her cozume bas vurdunuzmu? Yani careler tukendimi diyorm

Neden olacak ilişki iki kişinin hayatı,yemek iki kişinin yemeği,tatil iki kişinin tatili,bayram iki kişinin bayramı,düşünce iki kişinin düşüncesi değil ki bu ülkede.ailevidir.yani tahminen:)

kızlar henüz boşanma davasını açmadım.. sorun düğünde yaşanan gerginlikleri (ailevi ve geleneklerden ötürü) evlendikten sonra eşimin yansıtması.. annen bunu dedi baban böyle yaptı.. özetle eşimin aileme saygısızlığı ve benim aileme mesafe koymamı istiyor evimize gelmesinler gitmesinler..eşim babamın telefonları açmıyor yani. sonra eşim annesine düşkün anneside ona akıl veriyor .. eşim hep kendini haklı görüyor ve ben hep alttan alıyorumm.. daha detaylı olarak bi önceki konuda yazmıştım ((

evlenmden çnce ki adam gitti .. bana deger vermiyor bağırıp çağırıyordu .. annesi sanki hep haklı .. kendi ailesini el üstünde tutup benimkini istemiyor.. evliliğimiz boyuncada hep benden bişeyler istedi ben yaptım.. yardımcı da olmuyordu varsa yoksa annesigil.. onlarla vakit geçirelim hep onlardaydı.. bize özel bişey yapmak istemiyordu

Is icin mi ayri sehirlerdesiniz..
hayır.. ben bebeğimi aldırdım hava değişimi için ailemin yanına geldim. eşimde iş için geldi ama ailemle konuşmuyo gelmedi evimize .. evimizin önünden geçip gidiyor tanıdıklarında kalıyo.. babam eve davet etti gelmedi.. çarşıda bulıştuk eve çağırdım ama bağırdı küfür etti.. babamı aradı babama da sesini yükseltti .. bende o psikolojiyle ağlayarak araban çıktım arkadaşıma gittim.. aradı beni geldi arkadaşıma.. gel falan dedi ama gel ya da gelme sen bilirsin niteliğindeydi daha sonra 2 gün geçti çıkıp gitmiş... 1,5 aydan sonra aradı mesaj attı ama beni suçluyordu tercihini ailenden yana yaptın diyordu.. mesajda geldim konuşalım dedi.. bende gel kapımız açık konuşalım dedim.. ben o eve girmem dedi.. ertesi günde aramadı buluşalım diye .. meğer gelmemiş yani gelseydi beni arar seni bekliyorum derdi

diger konuna baktim,

cok fazla odun vermissin, aileni ve kendini ezdirmissin hep.
esin ve ailesi de bu durumu hep kullanmis.

seni 1 ay aramayan adama karsi ise simdi yuregimle mi mantigimla mi hareket etmeliyim diye dusunuyorsun.

yani gonlun esini istiyor belli.

eyer anlattiklarin dogruysa, esin ve ailesi kadir kiymet bilmez gibi gorunuyor. Mutlu olamazssin gorunuse gore. Ama su an bosanmaya da hic gonlun yok.

biraz daha zaman ver, ondan sonra kararini ver bence.

ikisini kombo yapsanız?
bence evlilikte şiddet aldatma gibi geri dönüşü olmayan şeyler yoksa kurtarılmaya çalışılmalı her yol denendikten sonra ayrılınmalı
aldatma yok ama psikolojik şiddet vardı.. ben adım atmak istemiyorum artık o atmalı .. son bi şans için

çok sağolun.. boşanmaya hazır hissetmiyor gibiyim ama mantığım seni mutsuz eden adamla nereye kadar .. ailemede değer vermiyor ki bana da vermiyor şimdi

çok sağolun.. boşanmaya hazır hissetmiyor gibiyim ama mantığım seni mutsuz eden adamla nereye kadar .. ailemede değer vermiyor ki bana da vermiyor şimdi

zaten sana deyer verseydi ailene saygisizlik yapmazdi.
bastan beri sana deyer vermemis esin.

tabi bunlari ailenin yanlis yapmadigi varsayimi ile soyluyorum.

Bebeğini neden aldırdın demicem, çünkü kocandn baba olmazmış. Ama gene de ben doğru bulmadım. Bence mantıklı ol ve bitir. Çok ağır bi muamele.

Hangisi evlenince aynı kalıyor ki...yazık ki çoğu öyle...hayır asıl tercihi o yapmış bence...nerelisiniz ? Eşiniz ve siz?

Eşini ve ailesini karşına alıp açık açık konuş bence de ya ailemi sayarsınız ya da ben yokum.Onların cevabına göre kararınız netleşir.En azından gittiğinizde aklınız arkada kalmaz.

Saygi 0
Ne zoru var ailenizle ki ? Neyin inadi bu..

Saygi 0
Ne zoru var ailenizle ki ? Neyin inadi bu..
ailem başta bu evliliğe sıcak bakmadı .. biraz daha tanıyın.. kızımız atansın şu sınavına girsin.. bu sene değil sonraki sene olsun dediler ama eşim istemedi bende aileme bu sene istiyoruz dedim ve istediğimiz sene oldu . ve bu süreçte eşim ailemi bu evliliği istememekle suçladı.. başlarda çok iyidik ailemlerle nikahtan sonra değişti.. babam her ne dediyse sorun etti.. geleneklere göre yapalım dediler .. onu sorun etti.. bu arada aynı kültürdeniz... ne olursa olsun sevdiği kadınını eşinin yanında olmalıydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…