yüreğimin ışığı söndü:(

pnr55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
11
0
senağlama mrb ben pınar.psikolojik olarak bunalımdayım.5 şubatta sevdiğim insanla 5 yıllık bi flörtlükten sonra nişanlandım.çok iyi giden bir beraberliğimiz var..1 hafta önce tartışmamız oldu.sebep;benim kuzenim boşanmak üzere ve mahkeme kararıyla eşyalar alınacak.kuzenim orduda evliydi ama kuzenimin ailesi eşyaları alma konusunda orduya gitmeyi istemediler.ben de kuzenime yardım amaçlı yanında bulunmak istedim beraber gidelim dedim.nişanlım bunu duydu ve sen bayan olarak gidemezsin dedi ve sinirlendi telefonda bağırıp çağırdı.ben övünmek gibi olmasın ama ilişkim boyunca alttan aldım haklı da olsam haksız da olsam..yine aynı şeyi yaptım ve sinirli olduunu söledim ve sonra konuşuruz dedim.ama o alttan almadı.doğal olarak gitmedik orduya.gitmediğim halde bana tripler yaptı şu anda hala konuşmuyoruz.orduya gitmeyi düşünmem bile mantıksızmış.sizce bu insan ne yapmaya çalışıyor olabilir?demediğini bırakmadı kaybetme korkusu yokmuş falan fln...daha neler neler...beni sevmiyor olabilir mi?ben çok kötü olduğum halde aramadı.kuzenim bile konuştuğu halde tınlamadı..işte böyle yorumlarınızı bekliyorum,,,

Canım senın gıtmenı istememiş olabilir.ama bunu guzel bir dille ifade etmesi gerekıyordu..
Fakat bu kabalığı yapmış artık bir kere..
Ayrıca siz gitmemişsiniz ve olay kapanmış Ama buna ragmen hala tavrını sürdürüyorsa demekkı unutmayan bir kimliği var.Ben en çok şuna takılı kaldım...seni kaybetme korkum yok..Bundan ben çok anlamlar çıkarırım.
ben sevdiğim bir insanı kaybetmekten korkarım...
ama onun düşüncesi yada tam olarak ne ifade etmek istediğini çözmiş degılım.
size tavsiyem yine sakın olun alttan alın ama hataları varsada dile getırmekten korkmayın.
Kaybetme korkum yok demekle bence amacına ulaşmış.Senin kafanı karıştırmış.Sende onu çok hayatının merkezi yapma....

İlişkinizin kontrolünü tamamen onun eline vemişsin gibi geldi.Bazı şeyleri kendi lehine çevirmeden sakın evlenme derim onunla.Orduya gitmediğin halde uzattıkça uzatmış konuyu ve çok başka yerlere çekmiş,evlenince bu kadar kapris,bu kadar siniri çekebilecek misin.Bence biran önce ipleri eline al ki evlendiğinde seni üzmesine olanak vermeyesin.

canım sen ilişki süesince hep alttan aldım diyorsun bugune kadar böyle yapmış olman onun senin üzerinde bi otorite kurmasını saglamış bence ..orduya gitmene gelince madem gitmedi
n süzünü dinledin hala derdi neymiş bence sen hiç arama kaçan balık ol kovalayan olma yoksa bu hep böle devam eder.........

canım aynı durumları bende yaşadım biraz farklı olarak tabi. sebep: sevdiğimiz kişiye fazla değer vermek ve onu çok fazla önemsemek. emin ol suçumuz sadece bu.şimdi çok mutluyum çok şükür ama çok yıprandım çok ezildim. artık alttan almıorum biraz da o beni idare etsin. kaybetmekten o korksun. sende yap derim seviyorsa katlanır sevmiyorsa zaten kalmasının pek bi anlamı da yok.

bence gitmeni istememiş apacık sölemiş bunu zaten...
tepki göstermesi tabiki dogru değil ama o an duyunca bu sözler dökülmüştür agzından...
sakinleşince konusmak en mantıklısı kendisine de söyle kırıcı olmadan konusalım diye...

''ben övünmek gibi olmasın ama ilişkim boyunca alttan aldım haklı da olsam haksız da olsam..yine aynı şeyi yaptım..''
demişsiniz.
bence bu öwünülecek birşey değildir zaten sewgili pınar.
haklı olunca neden alttan alasın ki.eğer haklı olduğuna inanıyorsan ,sen bağır çağır,tartışma yarat,üste çık ws demiyorum tabi ama sakin we serin bi duruş ile haklı isen sonuna kadar arkasında durmalısın fikrinin.yoksa her durumda alttan alan sen isen nişanlı olduğun dönemde de,ewli olduğun dönemde de haklı isteklerinin sonuç bulmasını bekleme.nasıl alıştırırsan öyle gider..
eğer ben orduya gitmemin doğru olduğuna inanıyorsam bunu sebebpleri ile izah ederim we eğer nişanlım eşim herneyse,uygun bulmuyorsa gerekçe göstermek zorundadır.bence birşeyler için izin isteme.sen zaten bir ilşkide nasıl dawranılması gerektiğini bilebilecek kapasitedesindir.dolayısı ile ölçülü her tawrında saygı beklemekte haklısın.izin istemezsin sadece haber werirsin dolayısıyla,haklı olduğun konularda.

erkekler böle biraz galiba.
artık nişanlılık evresine geldiğiniz halde neden hala onun istemediği bir davranış içerisine girdiğinizi anlayamamış, saçma bulmuş. kaybetme korkun yok lafını sizin için mi söyledi?

Sen hep alttan aldığın için ilişki boyunca hep onun dediği olduğu için böyle olmuş.Biz erkekleri hayatımızın merkezine koyunca onlarda kaybetme korkum yok şöle böle gibi lafları sıralayabiliyorlar.Tamam bi ilişkide kim haksızsa alttan alır ama sen devamlı yapmışsın ve bence bunu bir bırak.Seni seviyorsa muhakkak kaybetme korkusu vardır onda yoksa zaten beraberliğini gözden geçirme vakti gelmiştir.

bayan olarak gidemezsin ne demek ya
sen başından hata yapmışsın cnm karşındaki haksız olunca alttan almıcaksın sonra böle tepene çıkıolar klava:
ben hakkımı korumama rağmen bazen sevgilim böle saçmalıo ki sen hep alttan aldığını sölüosun durum kötü Çok üzgünüm çoook
hakkını savunacaksın her zaman :1closedeyes:

Önceden taviz verdiğiniz için karışma hakkı görmüş kendince ama karışmaması gerekiyordu.Siz yine alttan almışsınız ve kuzeninizle gitmediğiniz halde tavır trip yapıyormuş Bence artık taviz vermeyin ve alttan almayın

karışmamalı diyosunuz da arkadaşın flörtü değil nişanlısı artık. bir adım ötesi evlilik yani. nişanlılık da provadır. karışacak elbet. ama tarzını ben de tasvip etmedim.

neden böle yapıyosun bitrmek mi istiyosun acık konus de
ben mantıksız deilim de
durduk yere 5 yıllık cıktıgını kaybetmeyi göze almak cok mu mantıklı acık konus neyi düşünüyosun de
sor ona durumu

olması gerkenden çok tepki göstermiiş bence.
gitmemişsin olay kapanmalıydı bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…