senağlama mrb ben pınar.psikolojik olarak bunalımdayım.5 şubatta sevdiğim insanla 5 yıllık bi flörtlükten sonra nişanlandım.çok iyi giden bir beraberliğimiz var..1 hafta önce tartışmamız oldu.sebep;benim kuzenim boşanmak üzere ve mahkeme kararıyla eşyalar alınacak.kuzenim orduda evliydi ama kuzenimin ailesi eşyaları alma konusunda orduya gitmeyi istemediler.ben de kuzenime yardım amaçlı yanında bulunmak istedim beraber gidelim dedim.nişanlım bunu duydu ve sen bayan olarak gidemezsin dedi ve sinirlendi telefonda bağırıp çağırdı.ben övünmek gibi olmasın ama ilişkim boyunca alttan aldım haklı da olsam haksız da olsam..yine aynı şeyi yaptım ve sinirli olduunu söledim ve sonra konuşuruz dedim.ama o alttan almadı.doğal olarak gitmedik orduya.gitmediğim halde bana tripler yaptı şu anda hala konuşmuyoruz.orduya gitmeyi düşünmem bile mantıksızmış.sizce bu insan ne yapmaya çalışıyor olabilir?demediğini bırakmadı kaybetme korkusu yokmuş falan fln...daha neler neler...beni sevmiyor olabilir mi?ben çok kötü olduğum halde aramadı.kuzenim bile konuştuğu halde tınlamadı..işte böyle yorumlarınızı bekliyorum,,,