Yüregimden Akan Mürekkep Lekeleri.....

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.122
1.709
373
36
Bu topikte kendi kalemimden yazdıgım duygularımı paylasacagım sizlerle..eger sizde düşleri mürekkebe dökmeyi seviyorsanız buyrun birlikte paylasalım:

sevmelerin ardından kalan kırık dökük izleri tasıyorum bu deli yüregimde...

gidişlerden kalan aynı acı..aynı hüzün...
seslerin içindeki tarifsiz sessizlikteyim..yürekte kan kokusu..ve sahipsiz bakıslar....

haramdır ekmek su artık..umutlarım coktan almıs basını gitmiştir...hayallerim birer birer terkedilmiş...dilimde yarım kalmıs cümlelerim,yutkunmakta caresiz..

nedensiz bir üşüme sarar bedenimi..sarılırım yüregime özlemişcesine yalnızlıgı...gözyaslarımda gelir ardıma..acıdan mı özlemden mi bilinmez..
ve ben en cok gözyaslarımı severim asla terketmedigi için gözlerimi..

19 mart...10:30

Son düzenleme:
yüregime mühür vurmusum bugünlerde..kalemim kilidide bundandır.üşüyorum nedensiz..yüregim buz tutmuscasına.ürker olmusum sevgiyle baslayan cümlelerimi mürekkebbe dökmekten...

....

..sevmeye korkar olmusuz..

19 mart 13:07

Son düzenleme:
Derin bir sessizlik var bedenimde.birtek yüregimdeki cıglıkları duyar olmusum.bir özlemim var adını bimedigim, yüregi kan içinde bırakan..akla geldikce sızlatan...

Adı koyamamak en cok canı yakıyorduya..en cok o öldürüyordu insanı..bu aralar ana kokusunu özlemiştim..baba diyebilmeyi ..kardese sarılabilmeyi..soframızı kurabilmeyi..can yarısıyla yiyilen ekmek tadı baska olur derlerdi ya, bilememiştim....
.....
sevgiliyi,adını bilmedigim, bir yerlerde bni bekledigine inandıgım olmayan yarımı özlemiştim..nasıl derdimki gel...
anam ol..
babam ol..
kardeş sevgisini tadamadım, hepsini sende tadayım
can yarım ol...ömrüm ol..
nasıl derdim...utanırdım..
oysa hepsi hayaldi hayalden utanırmıydı insan..ben utandım...

tarihsiz....

Son düzenleme:
yüregime sensizligin acısı vurdu yine...üşüyorum

dilimin alısmadıgı,hiç bilmedigim cümleler kuruyorum.....

nedensiz aglamaları ögreniyorum,gözlerim bir deniz kıyısı..hos bazen sularım kırmızıya çalıyor..
dalgalarımın hışmı, "yürege vurmasından" olsa gerek...

sebepli sebepsiz tenlerden geciyor ellerim..ateşe tutuyorum yakarcasına
..yinede senin gibi ısıtmıyor..üşüyorum..

verdigin acı damagımda ..gecmiyor tadı...

üstüne yeni acılarda ekleniyor ne ala...ama hiç birsinin gücü seninki kadar derin kavurmuyor yüregimi..

...........................................

yine "sen"........yine "sen"

daha ne kaldıkki ögretmedigin ....

10:31...21.03.2009

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…