- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
-
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Her gun gunde 3 saatte bir 6-7 kere ben yapilmasi lazim amin insallah sagolun bosanma zor gibi oglumun sagligini riske atamam bana karsi kotu evet ama ogluna karsi degilCok uzuldum. Ne diyecegimi nasil yardim edecegimi bilemedim. Hergun sonda canini yakar. Baska bir cozum olmali. Es ile ilgili yapilacak sey bosanmak ama su an onu kaldirabilir misiniz bilemedim. Allah yardimciniz olsun. Oglunuza tum kalbimle acil sifalar dilerim.
Yok ki caresi tedavisi keske olsaCok uzuldum. Ne diyecegimi nasil yardim edecegimi bilemedim. Hergun sonda canini yakar. Baska bir cozum olmali. Es ile ilgili yapilacak sey bosanmak ama su an onu kaldirabilir misiniz bilemedim. Allah yardimciniz olsun. Oglunuza tum kalbimle acil sifalar dilerim.
Coook gitmedigimiz profosor kalmamistir tum dr lari prof hepsine 400-500 tl muayene ucreti veriyorum devlet hastanelerinde de gidiyoruz kac ildolastik haftaya ankaraya goturecegim bi hocamiz tavsiye etti yine prof elimden geleni yapiyorum ama caresi yok Allah tan baskaRabbim şifa versin ufakliga.. Sizede sabir versin bir imtihan yasiyorsunuz ama surekli dusunup kendinizi harap etmeyin. Sizin iyi olmaniz lazim oglunuzun size ihtiyaci var. Derdi veren Allah dermanini da verir insallah. Baska doktorlara gosterdiniz mi? Bir yere mi bagli kaldiniz. Alaninda en iyi doktorlari arastirin derim el elden ustundur..
Surekli sonda enfeksiyon sebebiymis o yuzden 3 saat arayla tak cikar at sonda saglikliymisAllah şifalar versin çok üzüldüm gercekten.
Sonda mecbur kendi başina pipisini birakamiyorsa.Ama günlük değilde aylik sondalardan taktirsaniz?ucuna idrar torbasi takiyorlar ve o sürekli boşaltiliyor.
Şimdi yatalak hastalarda huzur evinde bu uygulamayi yapiyorlar .
Birde direkt karninda böbrekten sonda var .
Sondanin ucu karninin dişinda oluyor ve yine torba takiliyor.
Tabii sizin özel durumunuzu bilmiyorum ama bir dr sorabilirsiniz belki.
Allah yardimciniz olsun. Size guc kuvvet versin, oglunuza da acil sifalar.Yok ki caresi tedavisi keske olsa
Dr lar ucretl hepsi prof 400-500 muayene ucretleri surekli kullandigi ilaclari mamalari takviye gidalari vs pahali zayif gelisim geriligi var parasiz olmuyor ki devlette bi ultrason icin kac ay sonrasina sira veriyor ilaclarin hepsini karsilamiyor gun asiri lavman yapiyoruz parayla aliyoruz il il dr dr geziyoruz para lazim mecbur aklim onda daha cok kalacak artik nolacak bilmiyorumÇok üzüldümRabbim şifasını versin inşallah.Ben bakıcıya bırakamazdım ama hayat şartları neyi gerektiriyorsa onu yapmalı insan.Allah size de güç versin çok zor.
Gergin omur ilik ve spina bifida hastasi norojen mesane tanisi kondu mesanesi bozuk cisini bosaltamiyor icerde kaliyor disari atilmazsa baktir uretir bobrekleri curutur diyor dr tek hastalik degil 4 tane agir hastaligi varAllah yardimciniz olsun. Size guc kuvvet versin, oglunuza da acil sifalar.
Sadece ben sunu anlamadim. Sorun makatta ise yani buyuk tuvaletini yapmada sorun yasiyorsa kucuk tuvalette problem yoksa neden pipisinden sonda takiliyor ki? Sonda canini cok acitir cocugun ve psikolojisini de bozar. Her seferinde red eder aglar.
Allah yardımcın olsun canım.Kamera falan koy diyeceğim bakıcı kabul eder mi bilemedim.Çok zor durum Rabbim tez elden şifasını versin inşallah.Dr lar ucretl hepsi prof 400-500 muayene ucretleri surekli kullandigi ilaclari mamalari takviye gidalari vs pahali zayif gelisim geriligi var parasiz olmuyor ki devlette bi ultrason icin kac ay sonrasina sira veriyor ilaclarin hepsini karsilamiyor gun asiri lavman yapiyoruz parayla aliyoruz il il dr dr geziyoruz para lazim mecbur aklim onda daha cok kalacak artik nolacak bilmiyorum
İnsallah sagolunHer geçen gün bir şeyin tedavisini buluyorlar inşallah oğlunuzun da tedavisi bulunur karamsar olmayın derdi veren Allah dermanida verir sabır ve dua edin Rabbim oglunu za Ya safi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin bütün sıkıntılarıniz bitsin inşallah.
İzinsiz yasak dimi sagolun amin insallahAllah yardımcın olsun canım.Kamera falan koy diyeceğim bakıcı kabul eder mi bilemedim.Çok zor durum Rabbim tez elden şifasını versin inşallah.
Cok gecmis olsun. Cok cok uzuldum. Cok zor. Yavrum ya bu yasta onun icin cok zor. Sizin icin de. Rabbim oglinuza acil sifalar versin. Cok mutlu olmanizi dilerim.Gergin omur ilik ve spina bifida hastasi norojen mesane tanisi kondu mesanesi bozuk cisini bosaltamiyor icerde kaliyor disari atilmazsa baktir uretir bobrekleri curutur diyor dr tek hastalik degil 4 tane agir hastaligi var
Ben bunu tam doğru bulmuyorum.Surekli sonda enfeksiyon sebebiymis o yuzden 3 saat arayla tak cikar at sonda saglikliymis
Ben olsam kabul eden birini alırım.Çünkü normal bir bakım işi değil bu, çocuğun mahrem yerleri ile uğraşacak bana göre mutlaka gerekli.Sizide şüpheye düşürmek istemem kusura bakmayın ben çocuklara hiç kıyamıyorum.En hassas olduğum konu çocuklarİzinsiz yasak dimi sagolun amin insallah
Amin insallah sagolunCok gecmis olsun. Cok cok uzuldum. Cok zor. Yavrum ya bu yasta onun icin cok zor. Sizin icin de. Rabbim oglinuza acil sifalar versin. Cok mutlu olmanizi dilerim.
Haklisiniz konusayim biBen olsam kabul eden birini alırım.Çünkü normal bir bakım işi değil bu, çocuğun mahrem yerleri ile uğraşacak bana göre mutlaka gerekli.Sizide şüpheye düşürmek istemem kusura bakmayın ben çocuklara hiç kıyamıyorum.En hassas olduğum konu çocuklar