Benimki 0.9 Merdan beyin hastasıyım 2 aşılama şartı koydu tüp bebek için. Aylardır aşılama ile vakit harcıyorum . 1. Sonuç negatif 2. Yeni yaptırdım . Memnun kalanlar var ama oranın tek sıkıntısı çok bekliyorsun
Ben yakın zamanda 2. Aşılamamı yaptırdım . Tüp bebekte hangi evraklar istediklerini arkadaşımdan öğrendim haftaya sağlık kuruluna randevu aldım o kısmı da halledersem bana tüp bebek raporu için randevu verirler mi ? Şehir dışından geliyorum. 2 aşılama yaptırmam aylarımı aldı. Raporu çok ileri süreye veriyorlar
Ben yakın zamanda 2. Aşılamamı yaptırdım . Tüp bebekte hangi evraklar istediklerini arkadaşımdan öğrendim haftaya sağlık kuruluna randevu aldım o kısmı da halledersem bana tüp bebek raporu için randevu verirler mi ? Şehir dışından geliyorum. 2 aşılama yaptırmam aylarımı aldı. Raporu çok ileri süreye veriyorlar
Cok kalabalik oldugu icin malesef evrak toplama günü belirliyorlar. Saglik kurulu en az 2 gun surer. Erken bir saate randevu alin size tavsiyem 8 gibi falan. Negatif aldiginiz gun direk evrak toplama gunu alın.
Benim zamanimda evrak toplandiktan sonra sehir hastanesine yonlendiriyorlar oradan onay geldikten sonra rapor icin gun belirtiyolardi diye hatirliyorum. Ve o rapor icin ayda 1 kere toplaniliyodu. Sizin o arkadas yenilerde topladiysa ona danışın. 6 ay once bir arkadaşım benim kadar beklemedi. Raporu hemen cikaracakti ama sgk primi yetmedi çıkaramadı.
Dün 2. Aşılamam oldu. Salı günü sağlık kuruluna randevu aldım . Her şeyi hazırlayıp kan tahlili günümde sonuç negatif olursa evrakları kontrol ettirmeye gideyim , rapor için gün alayım diye düşündüm