xaysex Yeter be Yeter..... Kayıtlı Üye 29 Eylül 2009 7.162 1.940 2 Temmuz 2015 Konu Sahibi Chess #61 gulay_gulay .!.: Vereceğiz tabii Yunanistan'da bankalar batmaya başlayınca Türkiye de satın aldıkları bankalarda batacak ve onların mevduatlarının tümünü ödeyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Hım öyle diyosun yani
gulay_gulay .!.: Vereceğiz tabii Yunanistan'da bankalar batmaya başlayınca Türkiye de satın aldıkları bankalarda batacak ve onların mevduatlarının tümünü ödeyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Hım öyle diyosun yani
xaysex Yeter be Yeter..... Kayıtlı Üye 29 Eylül 2009 7.162 1.940 2 Temmuz 2015 Konu Sahibi Chess #62 cryptic .!.: vallahi billahi bir şey anlamadım canım,biz neden onların borcunu ödeyelim zaten şu an ülke mülteci dolu bize yardım edilmesi gerek değilmi Genişletmek için tıkla... Valla ben anlasam sanada anlatacamda ben bi düşüneyim
cryptic .!.: vallahi billahi bir şey anlamadım canım,biz neden onların borcunu ödeyelim zaten şu an ülke mülteci dolu bize yardım edilmesi gerek değilmi Genişletmek için tıkla... Valla ben anlasam sanada anlatacamda ben bi düşüneyim
G gulay_gulay Guru Kayıtlı Üye 3 Ekim 2009 3.308 5.526 2 Temmuz 2015 Konu Sahibi Chess #63 xaysex .!.: Hım öyle diyosun yani Genişletmek için tıkla... xaysex .!.: Valla ben anlasam sanada anlatacamda ben bi düşüneyim Genişletmek için tıkla... Birleşmiş Milletler Mülteciler fonu suriyeli yezidililer için ne kadar fon gönderdi Türkiye'ye. O verilere bakmak lazım. Kedi buysa ciğer nerede, ciger buysa kedi nerede diye o zaman sorulabilir.
xaysex .!.: Hım öyle diyosun yani Genişletmek için tıkla... xaysex .!.: Valla ben anlasam sanada anlatacamda ben bi düşüneyim Genişletmek için tıkla... Birleşmiş Milletler Mülteciler fonu suriyeli yezidililer için ne kadar fon gönderdi Türkiye'ye. O verilere bakmak lazım. Kedi buysa ciğer nerede, ciger buysa kedi nerede diye o zaman sorulabilir.