'Yunanistan'ın Borcunu Türkiye Üstlensin'

Ne çektiniz be
Çamur atacağım derken
Hayır atmayın demiyorum yine atın ama yalan dolan haberleri kopyala yapıştır yaparak değil

Hiç bir şeyden Polemiğe çekmeye çalışanlar kadar çekmedik.
Akepenin tabloları olaydı hiç kopyala+yapıştır olmazdı ama .
Çok şey derim de Neyse daha bugün açıldı banım ; Gerçekler, kendi kendini kanıtlar bir gün.

Devlet illa ki bir borç üstlenmek, kahraman olmak istiyorsa önce kendi vatandaşının gırtlağı aşan borçlarını ödesin, sonra da asgari ücret ve emekli maaşlarına bir el atsın. Kaçak kullanım bedellerini vatandaşından almak yerine kendi kapatsın. Yunanistan'ın borçları şu an için kusur kalsın.

BAŞKA İŞİ GÜCÜ YOK YA TÜRKİYE'NİN ESKİ DÜŞMANDAN SANKİ ÖDEYİNCE DOST MU OLACAK?

Bari bu yılki fitreleri yunanlara verelim yazık çok çekiyorlar battılar resmen herkes 10 lira verse ooooo
İyide türkiyeyeyi kim kurtaracak eski düşmandan dost olmaz dostum önce sen kendine kendinize bakın hdp li belalarrrr

Neyin kavgası var yine?

Bakan Zeybekçi Yunanistan'dan böyle bir teklif gelirse ödeyebiliriz dedi, HDP'nin fikrine sıcak baktı
Siz Yunan deyip geçiyorsunuz ama Yunanistan Çin ve Rusya'yla kanka, bizde onlarla kankayız
Yardım talep ederlerse öder miyiz? Öderiz valla hiç belli olmaz
Çipras'a niye yüklüyorsunuz ki borcu, ülkedeki kriz 2011'de başladı, Papandreu görevden ayrılmış, Yunanistan'da kriz sebebiyle protestolar olmuştu

Bu arada konuyla ilgisiz ama yazmışsınız madem benden de bir bilgi gelsin elektriğe zam yok fakat kayıp kaçak bedeline %30 küsür zam olmuş
Emekilerin intibakla ilgili mahkemesi de emekli aleyhine sonuçlanmış.
Kamu spotu sona ermiştir
Polemiğe girmeyiniz, konuya yorum yapınız

aman onlarada yardımı türk halkı etsin deme,bizim vergiler bize yetiyor bbence

Vereceğiz tabii Yunanistan'da bankalar batmaya başlayınca Türkiye de satın aldıkları bankalarda batacak ve onların mevduatlarının tümünü ödeyeceğiz.

Ama ama adaarı geri alacaz bari verelimde batmışlar zaten dur kayananmda diyeyimde oda versin oruç parasını valla zınnık koklatmaz yunanmı der
vallahi billahi bir şey anlamadım canım,biz neden onların borcunu ödeyelim zaten şu an ülke mülteci dolu bize yardım edilmesi gerek değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…