ekonomi iyiyise,asgari ücretli ve emeklinin maaşları neden alım gücünün altında onuda açıklarmısın!türkiye de ekonomi hiç bir zaman akp dönemindeki kadar iyi olmamıştı sorun ekonomi değil
Ne çektiniz be
Çamur atacağım derken
Hayır atmayın demiyorum yine atın ama yalan dolan haberleri kopyala yapıştır yaparak değil
Hemen gidiyoruz demekki:))
boşver abla, adaları alsak ne olacak orayı da zenginler ele geçirir biz de elimizde çantamızla kalırız ortada
boşver abla, adaları alsak ne olacak orayı da zenginler ele geçirir biz de elimizde çantamızla kalırız ortada
aman onlarada yardımı türk halkı etsin deme,bizim vergiler bize yetiyor bbenceBari bu yılki fitreleri yunanlara verelim yazık çok çekiyorlar battılar resmen herkes 10 lira verse ooooo
İyide türkiyeyeyi kim kurtaracak eski düşmandan dost olmaz dostum önce sen kendine kendinize bakın hdp li belalarrrr
Ama ama adaarı geri alacaz bari verelimde batmışlar zaten dur kayananmda diyeyimde oda versin oruç parasını valla zınnık koklatmaz yunanmı deraman onlarada yardımı türk halkı etsin deme,bizim vergiler bize yetiyor bbence
Bari bu yılki fitreleri yunanlara verelim yazık çok çekiyorlar battılar resmen herkes 10 lira verse ooooo
İyide türkiyeyeyi kim kurtaracak eski düşmandan dost olmaz dostum önce sen kendine kendinize bakın hdp li belalarrrr
Ama ama adaarı geri alacaz bari verelimde batmışlar zaten dur kayananmda diyeyimde oda versin oruç parasını valla zınnık koklatmaz yunanmı der