yunanca

dreamgirl511

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
42
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben istanbul üniversitesi çağdaş yunan dili ve edebiyatı öğrencisiyim. neden yunanca die sorarsanız ingilizcem zaten var 2. dil olrak para kazandıran bi dil seçmek istedim bu da doğru dürüst çok az kişinin bildiği bir dili öğrenerek olabilirdi. yunanlılarla ticari ilişkilerimiz çok yüksek ve bir sürü şirket var yunanca bilen arayan ve maaşlarda tatminkar. bi iş yemeğinde yaptığınız çeviri için yani 1 gecede 1000-1500 lira alıyorsunuz. Ayrıca matematik gibi bi dil zor ama çok zevkli.

Eğer öğrenmek isteyen yakınlarınız tanıdıklarınız varsa bana yönlendirebilirsiniz. Okul masraflarımı karşılamak için özel ders veriyorum.

ayrıca hangi dil olursa olsun ingilizceden başka birkaç dil daha öğrenmek ufkunuzu gerçekten çok açıyo. Kendinizi inanılmaz hissediyorsunuz.

ya normalde haftada 2 gün günde 1,5 saat veriorum. o 2 günlüğe bedel 50 ytl alıodum. yani 4 haftada 200 ediordu. Eğer gerçekten öğrenmek istiyorsan konuşabiliriz. özel msjla msn atabilirsin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…