Yün Yorgan Kuru Temizlemeye Verilir mi?

Elif Dua

Umut hep var...☉
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
209
250
Merhaba hanımlar. 2 yıllık evliyim. Bu süre zarfında yani iki kış boyunca yün yorgan kullandık. Yün yorgan severim ve sağlıklı buluyorum. Sık sık hava aldırırım ve çift nevresim kullanırım temiz kalsın diye. Hala tertemiz ama ben yıkatmak istiyorum. Kendim yıkasam içim rahat etmez iyi durulayamamam ve sarı leke falan kalırsa bi daha kullanamam. Peki kuru temizleme oluyor mu yorgan da ? Hiç deneyen var mı aranızda ?

Ben kuru temizlemeye veriyorum hep

ben halı yıkamaya vermiştim, baya bir kimyasal kullandıkları belliydi. evet yorgan bembeyaz geliyor ama yoğun bir çamaşır suyu kokusu gibi bir kokuyla. havalandırdım fılan ama, yine de tam içime sinmedi. yün yorgan yıkamak için 2 yıl az bence, ben 6 yıllık evliyim henüz hiç yıkamadım. yıkarken tamamen söküp yününü filan da yıkamak lazım. onu da ehline bırakmalı..

Evet cnm ben veriyorum mis gibi geliyor

Merhaba verdiniz mi kurutemizlemeye? Memnun kaldınız mı? Yünde çitişme toplanma falan oldu mu? Pamuk yorgan verilir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…