M -Misk- Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Leame #21 kediseverkadin .!.: Evet klasik yorgancıda yapılmış yün yorgan Genişletmek için tıkla... Ben makinayı bozarsam diye sanırım cesaret edemiycem
kediseverkadin .!.: Evet klasik yorgancıda yapılmış yün yorgan Genişletmek için tıkla... Ben makinayı bozarsam diye sanırım cesaret edemiycem
birkedilianne Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Leame #22 00dila00 .!.: Ben makinayı bozarsam diye sanırım cesaret edemiycem Genişletmek için tıkla... Neden bozulsun ki Annemde senelerdir makinede yıkar. Ben de attım eylülde hepsini yıkadım kuruttum Ya çöpe gidecekti ya yıkanacaktı Yoksa şahsen oturup yünle uğraşamam
00dila00 .!.: Ben makinayı bozarsam diye sanırım cesaret edemiycem Genişletmek için tıkla... Neden bozulsun ki Annemde senelerdir makinede yıkar. Ben de attım eylülde hepsini yıkadım kuruttum Ya çöpe gidecekti ya yıkanacaktı Yoksa şahsen oturup yünle uğraşamam