Yün halıda kurumuş çay lekesi

Derin12

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
94
147
23
40
Merhaba, geçenlere evime misafir geldi ve ben bebekle ilgilenirken halıya sekersiz çay dökülmüş onlarda bulaşık deterjaniyla silmişler ve çıkmamış leke dağılmış misafir gidene kadar ayip olmasın diye yeniden silemedim gittiklerinde de bebeğim huzursuzlandi ve bende çok yorulmuştum sabah silerim dedim ve tabiki sabah leke çıkmadı hali yıkamaya verdim o da çıkaramamış internetten bakıp arap sabunu ile sildim şimdi yine çıkmadı yün halı olduğu için iyice içine çekmiş var mıdır bir caresi ikibinliralik hali çöp oldu

Denedim çıkmadı leke çıkarıcı kullandım annem verdi markasını bilmiyirim ama anway gibi bişeydi o çıkardı ama sabah leke geri geldi azalmış şekilde en son annem makina deterjanını sıcak suda cozdurdu su ılıyınca sildi öyle cıktı ama malesef hali yıprandı ve belli oluyor kendinden deseniydi hali yani bir sıra yüksek bir sıra alçak gibi ama sile sile yüksek kısımla alçak kısmı aynı oldu belli oluyor. Yeni hali alacagim malesef

Durumunuz uygunsa alın, benim maalesef 2 yıl birşey alma durumum yok annenizin yaptigi gibi yapacagım

Bende yeniden yün halı almayacağım ve krem gibi açık renkte almayacağım tecrübe etmis oldum birde eger cikmazsa hali ustune gecirilen kilif gibi seyler var desen secenegi cok duz renkte var 100 lira civarında onu da düşünebilirsiniz ben bebek olunca ek gıdaya geçince yani hali falan temiz kalmıyor o yüzden diğer halılarıma kılıf alacagim makinaya atarım kirlendikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…