Yün halı temizliği yardım

eslemnur

oğlum tatlı meleğim benim
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
540
0
96
Bursa
ARkadaşlar benim evimin heryeri yün halı ve turma odası krem kahve krem yerlerine genellikle çay döküldü:bbo:aksilik işte onları nasıl temizlicem bana yardım leke leke olmuş bi fikri olan arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var 1,5 yıllık evliyim evliyim bebeğimde yok çok kötü duruyor iz iz kalmış arkadaşlar şimdiden teşşekkür ederim

yardımcı olacak kimse yokmu kızlar

ahhh arkadaşım benimkilerde hep açık renk ayak izi belli oluyo deliriyorum ama napacan,bak koslanın içine az domestos at ben geçen öyle sildim lekeleri bayagı çıkardı...sende ayak izlerine bana bi akıl ver...:roflol:

arkadaşım benimde öyle nasıl yapıcaz hiç anlamadım ben vallahi mahvoldu halılar rezil oluyoruz gelene gidene nnabıcaz bilmiyorum vallai şeytan diyoki at gitsin:):):):):):):)

Hemen leke cikartici kosla falan dokup silseydin bence cikar...Yun halinin yemizligi kolay oluyor aslinda yikanmiyor ama silindiginde tertemiz oluyor...

halıların yapısı doğal olduğu için kimyasal temizleyici kullanırsan sonuç alamazsın
bence doğal ürünlerle temizlemelisin ki esas yapı bozulmasın.
doğal temizlik ürünlerine ulaşabileceğin bir adres vereyim
ekodosteskişehir.wordpress.com
kolay gelsin

kızlar arap sabunu kullanın suya birz arap sabunu eritin bolca ıslatıp silin yada fırçalayın isterseniz durulayın çok güzel temizliyo halıları,marketlerde var,acil lekeler için mesala çay filan bulaşık deterjanı süper sonuç verir.

arkadaşım durulamadanda güzel dutruyomu yün haılı biliyoosun ağır kokar çok ıslatırsak koku olmazmı

benim halıda yüzde seksan yün yeni aldım daha hiç yıkamadım şimdiden pişman oldum krem rengi oluşuna.ben şu halı bezleri var mikrofiber bir şey damladı yada döküldü hemen beyaz sabunla sabunlayıp siliyorum.çıkarıyor çayıda çıkarttı

ya bu yün halı benim de içimi yaktı beş aylık evliyim evliliğimin ikinci ayında yün halıma çay döküldü neler denemedim ki hemen kosla döktüm sil sil sil yok ertesi gün bulaşık deterjanı sil sil yok.sonunda yıkatmaya verdim bi çok temizlik firmasını aradım sordum hepsi aynı seyi söyledi yün halılardaki lekeleri tamamen çıkarmak imkansızmış.halı geldi leke büyük ölçüde çıkmış ama birazı kalmıs.çok üzgünüm...

kızlar yün halılarınız silindikçe farklı bir renk alabilir o yüzden beyaz krık beyaz gibi açık renkli halıları silerken patates çuvalı gibi bir lif olabilir bunla silin ve kullanacağınız deterjan kesinlikle arap sabunu!! kosla vs. gibi ürünler halılarınıza zarar verir ve renklerini acayipleştiriyor kozmik olduğu için ve kimyasal olduğu için. Şahsen beyaz bir halı kullanan biri olarak önerim arap sabunudur. Ilık suya arap sabununu karıştırın ve köpürtün.sonra patates çuvalı gibi birşeyle halınızı silin sonrada durulayın taki deterjandan arınıncaya kadar!!

benim halılarımda yün yörük halısı
sanırım aynı halılardan bahsediyoruz
ben çok sıcak olmayan suyun içine
1 kalıp beyaz sabun atıyorum sonra
lif ile köpürtüp siliyorum halılarımı
sonra duru su ile duruluyorum leke falan kalmıyo
sakın kosla falan birşey sürme halına

evet kızlar işde cevap bu kosla falan yok arap sabunu pırıl pırıl yapıyor benim halılarımın
hepsiyün ve hiçde leke tutmuyor bence o kalite meselesi benim bildiğim yün halı leke tutmaz
halıcımda öle sölediği için yün almıştım tek sıkıntısı tüğ döküyordu oda yıkanınca geçti gitti
kolay gelsin.

merinos marka yün halım var. leke olmuş marketlerde satılan aspirin diye bir deterjanlarda sıkıp sildim lekeler çıktı ama sıktığım yerlerin renkleri açıldı. şimdi düzeltmeye çalışıyorum keşke ilk önce buraya baksaydım öyle temizleseydim
Ben arab sabununu ne kadar koymak gerekiyor biraz elim bol fazla ölçü olmadığı zaman fazla kullanabiliyorum yardımcı olursanız memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…