yumutlama testi kullanan varmı arkadaşlar?

bende kullanıyorum kafam karıstı ama ya yumurtlamadım heralde:) 7 gundur test hep pozıtıf degısmıo

yumurtlama sorunun varsa hep pozitif olabilir genelde çatlamayan ymurtalarda ve polikistik durumlrda çift çizgi çıkıyor bence doktora görünmelisin..ben sadece yumurtlama tarihimde birkaç gün çift çizgi gördüm ve o ay hamile kaldım

zaten bnmde 14üydü 12sınde basladı pozıtıf olmaya yaklasık 4 gun once sılık oldu

Bende cesaret edip sparişi verdim bakalım 2 ay deneyeceğim bizim gelinde bebeğinin kıyafetlerini internetten almıştı dışarıdan daha uygun sanırım

arkadaşlar ben de bu ay ilk defa denedim ilk adetimin son günü yaptım ikinci çizgi koyu çıktı 4 gün geçti 4 gündür yapıyorum hep silik çizgi sizce yumurtlamış olabilirmiyim bir de hep çıkıyor mu bu ikinci çizgi silikte olsa ?

silik çizgi genelde cıkıyo benım kullandıgım kadarıyla soyleyım herkesı bılmıom gendle sılık cıktı sonra 6-7 guun bnde koyu gozuktu ben hep calıstım fırmayı aradım adam anlattı daha koyu olunca poztıfı dıye heralde daha koyuyuy yakalayamadım ama calıstım baktım sılıklestı ondan sonra yanı dıyecegım okı genelde hep silik cıktı bnde sadece yumurtlsma dönemınde koyuyuy yakaladm belkıde yumurtlamıssındr

anladım canım işte bende de ilk yaptığım gün sadece diğerlerinden koyuydu kontrol çizgisi kadar değildi ama çok da silik değildi. sonra yaptıklarımsa git gide silikleşti

anladım canım işte bende de ilk yaptığım gün sadece diğerlerinden koyuydu kontrol çizgisi kadar değildi ama çok da silik değildi. sonra yaptıklarımsa git gide silikleşti

hakkımızda hayırlısı olsun canım allah gönlumuzdekını hayırlı ve saglıklı bır sekılde kabul eder ınsallahhh

bende hiç uzun süre silik çizgi çıkmadı sadece 2 gün gördüm çizgiyi kıpkırmızıyı görünce birlikte olduk ve ertesi gün silikti o zaman da birlikte olduk birkaç gün sonra tekrar yap bakalım silik mi çıkcak tekrar

Bende cesaret edip sparişi verdim bakalım 2 ay deneyeceğim bizim gelinde bebeğinin kıyafetlerini internetten almıştı dışarıdan daha uygun sanırım

bişey olmaz canım rahat ol umarım vesile olur bu da..hayırlısı ile inş.

kızlar merhaba bende ovi testi aldım 5 tane var 30 lira ama adet öncesi almıştım meraktan bi tanesini denedim kaldı 4 tane bi paket daha alıcam ama merak ettim şuan ben adetimn ikinci günümdeyim kaçıncı gününde başlasamki tamamen bitincemi? çünkü arkadasın adetin son günü koyu çizgi çıkmış demekki son günden bikaç gün öncemi oluşmuş oluyo tabi herkesde günü farklıymışta hani blemedim ne zaman başlasam bi yardımcı olabilirmisinz

sanırım sen dijital olanlardan almışsın ama bence birdaha alırsan kaset tipi olanlardan al hem daha uygun hem daha fazla oluyor içinde. adetin bitter bitmez her gün yapmaya başlarsın. 5 tane çok az bilemedim şimdi ne zaman başlayacağını çünkü bazen adetten kısa bir süre sonra oluyormuş yumurtlama bazen ortaları bazen sonları 5 taneyle yakalamak biraz zor

canım yanıt verdiğin için çok sağol kafam karıştı şimdi kaset le dijital hangisi hangisi bilmiyorum çokmu pahalı almışım ?ilkkezz kullanınca bilemedim baya gebelik testi gibi kiti sanırım benmki dijitalmi oluyo .netten baktım ince kağıt gibi olanlar varmış senin kaset dediklerin ondanmı? neyse elimdekiyle adet bitimi başlıyım sonra senin dediğin testlerle devam ederim olmadı? gerçi eczanede vrmıdırki kaset tipi dediğinden bide fiyatı nekadarki onun? :44:

canım kaset tipi dediğim gebelik testi gibi olanlar. ben de yeni bu ay aldım internetten 40 tane ovülasyon testi içinde de 12 tane gebelik testi de vardı ayrıca 40 lira. hem çok uygun hem de güvenilirliğinide araştırdım ben almadan önce internette kullananlar memnun kalmış. ben adetim bittiği günden beri yapıyorum hep silik çizgi vardı gittikçe koyulaşıyordu ve bugün 15. günüm ilk defa kontrol çizgisi kadar koyu oldu 2. çizgi. sanırım yumurtuluyorum bende :) bide istersen hemen adet bitiminde başlayıp ziyan etme azlar çünkü. 10. günde falan başla bakalım çoğunlukla 10 ile 17. gün arası oluyormuş ya. biter bitmez başlarsan muhtemelen ziyan olabiliriler çünkü düşük bi ihtimal adetten hemen sonra yumurtlamak

anladım tatlım teşekkürler...artık Allahım hepimize annelik nasip etsin..

Merhaba kızlar.. Bende 2. denememde ovulasyon testiyle hamile kalanlardanım ama bebeğim düştü ne yazıkki =( İlk kullandığımı yanlış kullanmışım meğer.. Test sabah idrarı ile yapılmıyormuş ve yapmadan 2 saat öncesi falan sıvı alımını azaltmak gerekiyormuş..Bunlara dikkat etmemiştim. 2.de gayet dikkatli bişekilde uyguladım ve hamile kalmıştım.. Şimdi düşükten sonra ilk defa deniyorum.. Dün yine yakaladım koyu çizgiyi ama bugün silikti... Bakalım inşallah tutmuştur...

Canim bisey sorabilirmiyim ben yeni basladim teste kac saat bekliyosun sivi almadan bazilari 4 saat diyo bazilari 2 saat diyo kafam cok karisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…