merhabalar 20.06.2013 te gebelik testi yaptım evde tam net değil ama 2 çizgi vardı......21.06.2013 te adet oldum bu nedemek oluyor sizce?
Bende ovülasyon testiyle hamile kaldım...kesinlikle tavsiye ederim
Bende ovülasyon testiyle hamile kaldım...kesinlikle tavsiye ederim
öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz ...her eczanede yok ama istenirse getirtiyorlar bende düşündüm almayı siz kaç tl ye aldınız.
ben internetten labouck miydi neydi markanın adı 20 tane yumurtlama 6 gebelik testi vardı onu kullandım 19 tl ye almıştım gittigidiyordan alabilirsiniz
5 adeti 30 tl ... bence az sayısı ama napalım olmadı bır 5 lik daha alacagım 5 gundru ıkıncı cızgı cok silik belli belirsiz bakalım sonuncusuda oylemı oalcak
ben internetten labouck miydi neydi markanın adı 20 tane yumurtlama 6 gebelik testi vardı onu kullandım 19 tl ye almıştım gittigidiyordan alabilirsiniz
Bende baktım şimdi siteye gitti gidiyora parasını kapıda teslim yok sanırım kredi kartıyla alışveriş yapılıyor ve kartın numarasını istiyor hiş interneten kredi kartıyla alış veriş yapmadım güvenebilirmiyim:26::26:
canım ben gittigidiyordan herşeyi alırım internetten bugüne kadar sorun yaşamadım..için rahat olsun sen onay vermeden zaten parayı çekemiyorlar karttan..ürünü teslim alınca onay işlemi var ona onay vermen gerek..yazık 5 taneye30 tl. verilirmi..eczanede yada medikallerde çok pahalı bir ürün üstelik içinde 6 tane gebelik testi var ben kullandığım ay hamile kaldım darısı sana inş.
2 seçenek var.1.si kimyasal gebelik oldu. 2.si yerleşme kanaması.
Çok fazla ümitlenme ama bir kan testi yaptır bence.
İnşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsinben gitti gidyorda herşeyi girdim ad soyad adres en son kredi kartı numarasını istedi eşimde benim içime sinmedi falan dedi öyle kaldı kartın numarasın yazdığında ve onay verdiğinde işlem bittiyor mu evet dışarıda çok pahalı brnde eczeneye sormuştum tanesi 9 tl idi almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?