yumutlama testi kullanan varmı arkadaşlar?

arfatma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
139
0
46
arkadaşlar merhaba ovulasyon testi kullanıp hamile kalanlar var mı? yumurtlama belirtisini artık vucudumda hissetmiyorum bende testi denemek istiyorum.fikri olanlar yardımcı olabilir mi adetim biteli 4 gün oldu
ayrıca düzenli olan adetimin bu ay iki gün sürmesi ve iki gun sonra kahverengi akıntının gelmesi ne demek yardımcı olunrmusunuz kızlarrrr

Adet döngüne göre hangi günlerde testi uygulayacağın içinde bulunan kitapçıkta sana anlatılıyor iki çizgi çıktığı gün yumurtanın çatlamaya çok yaklaştığı gün :)

merhabalar 20.06.2013 te gebelik testi yaptım evde tam net değil ama 2 çizgi vardı......21.06.2013 te adet oldum bu nedemek oluyor sizce?

merhabalar 20.06.2013 te gebelik testi yaptım evde tam net değil ama 2 çizgi vardı......21.06.2013 te adet oldum bu nedemek oluyor sizce?

2 seçenek var.1.si kimyasal gebelik oldu. 2.si yerleşme kanaması.
Çok fazla ümitlenme ama bir kan testi yaptır bence.

öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz ...her eczanede yok ama istenirse getirtiyorlar bende düşündüm almayı siz kaç tl ye aldınız.

5 adeti 30 tl ... bence az sayısı ama napalım olmadı bır 5 lik daha alacagım 5 gundru ıkıncı cızgı cok silik belli belirsiz bakalım sonuncusuda oylemı oalcak

ben internetten labouck miydi neydi markanın adı 20 tane yumurtlama 6 gebelik testi vardı onu kullandım 19 tl ye almıştım gittigidiyordan alabilirsiniz

bende bu ay basladım bakalım ınsallah hayırlısıyla hamıs oluruz bızdeeee ikinci çizgi yavas yavas rengı koyulasıo cok heyecanlıyızzz ınsalah olucak pozitif düşünelımmmm

ben internetten labouck miydi neydi markanın adı 20 tane yumurtlama 6 gebelik testi vardı onu kullandım 19 tl ye almıştım gittigidiyordan alabilirsiniz

Bende baktım şimdi siteye gitti gidiyora parasını kapıda teslim yok sanırım kredi kartıyla alışveriş yapılıyor ve kartın numarasını istiyor hiş interneten kredi kartıyla alış veriş yapmadım güvenebilirmiyim:26::26:

canım ben gittigidiyordan herşeyi alırım internetten bugüne kadar sorun yaşamadım..için rahat olsun sen onay vermeden zaten parayı çekemiyorlar karttan..ürünü teslim alınca onay işlemi var ona onay vermen gerek..yazık 5 taneye30 tl. verilirmi..eczanede yada medikallerde çok pahalı bir ürün üstelik içinde 6 tane gebelik testi var ben kullandığım ay hamile kaldım darısı sana inş.

Son düzenleme:
bende kullanıyorum kafam karıstı ama ya yumurtlamadım heralde:) 7 gundur test hep pozıtıf degısmıo

İnşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsinben gitti gidyorda herşeyi girdim ad soyad adres en son kredi kartı numarasını istedi eşimde benim içime sinmedi falan dedi öyle kaldı kartın numarasın yazdığında ve onay verdiğinde işlem bittiyor mu evet dışarıda çok pahalı brnde eczeneye sormuştum tanesi 9 tl idi almadım

canım amin inşallah...onay verdiğpinde iş bitiyor sıkıntı olmaz merak etme ben bebeğime internetten alıyorum kıyafet vs. sorun yaşamadım hiç..gönül rahatlığı ile gitti gidiyordan alabilirsin benim eşim de diyordu içime sinmiyor diye ama baktı sorun yok yıllardır alıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…