YUMUŞAYIP ÖNÜ KIRILAN YÜZE YAPIŞAN BAŞÖRTÜYE ÇARE

balci_merve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
1
0
1
32
BAYANLAR BİLMİYORUM SİZDE BU DERTDEN MUZDARİPMİSİN AMA BEN ÇOK ARAŞTIRDIM BULAMADIM. BAŞÖRTÜLERİMİ YIKAYA YIKAYA ARTIK ÖNLERİ ÇABUCAK KIRILIYO DİK DURMUYO YÜZÜME YAPIŞIYO. SANIRIM YUMAS FALAN DÖKÜYORUM O YUZDEN. SONRA YUMOŞ DÖKMEYİ BIRAKTIM. AMA YİNEDE DÜZELMEDİLER. SERTLEŞMELERİ İÇİN NE YAPMALIYIM. BİLGİSİ OLAN VARMI??

Kapali degilim ama kapali arkadaslarim her kullanimdan once utuluyordu. Oha yaa her seferinde niye utuluyonuz manyakmisiniz dedigimde bozulmuyo dik duruyo dedilerdi:)

Ütü spreyi var Carrefour'dan almıştım sıkıp ütüleyince kalıp gibi duruyor. Kırmızı bi şişesi var üzerinde Mısır resmi var

Sabun veya köpugu herhalde tam olarak hatirlamiyorum..

Kapalı değilim ama eltimde görmüştüm. Eşarbı katlarken üst iç tarafa bir şey koyuyordu sabit durması için.

Benim için de çok sorun oluyo sırf bu yüzden şal kullanıyorum Carrefour a bakıcam

Ya bu sorun bendede oluyor şal takmaya basladım bu yüzden su spreyden aliyim ya bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…