arkadaşlar ben çamaşırlarımda yumoş ekstra kullanıyorum bol bol da döküyorum ama istediğim kadar etkili bi koku bırakmıyor. daha etkili koku bırakması için keşfettiğiniz bi kullanım şekli var mı ?
Ben henüz evli değilim annemlerle yaşıyorum ama arkadaşımın çamaşırları hep buram buram yumuşatıcı kokuyor. Çıldırıyorum. Denemediğim yumuşatıcı kalmadı en pahalılarını en güzellerini alıyorum hep yok azıcık kokuyor sonra uçuyor hemen. Arkadaşa soruyorum söylüyor ne kullandığını onu alıyorum yine kokmuyor. Hatta Bimdeki o dandik Bulut mudur nedir onunla bile çok güzel kokuyor çamaşırları. Sonradan öğrendim ki eğer makina son durulama suyuyla alıyorsa yumuşatıcıyı koku kalıcı oluyormuş yok bizimmakina gibi deterjanla alıyorsa hooop yıkanıyor ve koku moku kalmıyormuş kızlarBen evlenirken mutlaka onların makinasından alıcam bana ne çok istiyorum kokulu kokulu çamaşır
dandik mandik ama süper kokuyor ve çokda kalıcı kokusu..
yoldan geçenlerin oh ne güzel koktu ya dediklerini duymuşluğum vardır yani
ve evet son durulama suyuna koycaksın..işaretleride öyledir ztn cnm.
Yumoş'un mavi ve pembe renkli konsantreleri aşırı kokuyor benim...
Makinenle ilgili birşey mi var acaba? Ben dolu dolu 1 kapak atıyorum
Ben henüz evli değilim annemlerle yaşıyorum ama arkadaşımın çamaşırları hep buram buram yumuşatıcı kokuyor. Çıldırıyorum. Denemediğim yumuşatıcı kalmadı en pahalılarını en güzellerini alıyorum hep yok azıcık kokuyor sonra uçuyor hemen. Arkadaşa soruyorum söylüyor ne kullandığını onu alıyorum yine kokmuyor. Hatta Bimdeki o dandik Bulut mudur nedir onunla bile çok güzel kokuyor çamaşırları. Sonradan öğrendim ki eğer makina son durulama suyuyla alıyorsa yumuşatıcıyı koku kalıcı oluyormuş yok bizimmakina gibi deterjanla alıyorsa hooop yıkanıyor ve koku moku kalmıyormuş kızlarBen evlenirken mutlaka onların makinasından alıcam bana ne çok istiyorum kokulu kokulu çamaşır
arkadaşlar ben çamaşırlarımda yumoş ekstra kullanıyorum bol bol da döküyorum ama istediğim kadar etkili bi koku bırakmıyor. daha etkili koku bırakması için keşfettiğiniz bi kullanım şekli var mı ?
Bende çok sinir oluyordum kokmuyor diye. İçerde kuruduğu halde neden kokmadığını araştırdım durulama suyuna koyuyolarmış. Bende pek ayar neyin bilmem :) Makinemi çalıştırıyorum arada gidip bakıyorum deterjanı gitmişse yumuşatıcımı ekliyorum acayip güzel kokuyor. Ve Bimdeki Bulut yumuşatıcı yumoştan daha güzel kokuyor SankiAyrıca konsantre ürün kullanmaya dikkat et farkedicektir mutlaka.
bu sırrı 1 ay sonra sende uygula arkadaşım tesekkürler ben uygulayacagım dun babıskom çamasır makınesı hedıye almıs bana eskısıde cok eskı degıldı ama bu formulu deneyecegım benım yumosların kokusunu kurutma makınem alıyo balkonum olmadıgı ıcın mecbur kullanıyorumanem çamaşırları dışarıya asıyor bütün mahalle bildiğin yumuşatıcı kokuyor kimseyede sırrını vermez evide 7/24 mis gibi kokuyor birde annem çalışan bir bayan:):)
ben sizle sırrını paylaşayım çamaşırlar için;
yumuşatıcıyı durulamaya geçerken koyuyor deterjanla beraber dğil bunun makinayla alakası yok her makinada kullanıla bilir ve biraz beklemeye alıyor.. dolabımın içi hep mis gibi kokar:):)
ev için olanı henüz çözemedim ama annem süs eşyalarına bayılır şu kokulu kuru gül yaprağı tarzında satılan şeyler var ya hani onlardan almış içine güzel kokular skmış sanırım sırrı bu olabilir:):)
bu sırrı 1 ay sonra sende uygula arkadaşım tesekkürler ben uygulayacagım dun babıskom çamasır makınesı hedıye almıs bana eskısıde cok eskı degıldı ama bu formulu deneyecegım benım yumosların kokusunu kurutma makınem alıyo balkonum olmadıgı ıcın mecbur kullanıyorumevin içine asmayı denedım bızım mınnak sıpa rahat vermıyo camasırlarıma totosunu yedıgımın yaramazı bugun 2 kez makıneyı calıstırmıs dıgıtal gostergelerı hosuna gıttı sanırım k.validem aradı kızım makıne bos bos calısıyo durduramıyorum yetıss dıe
bende yumos kullamıyorum canikom tabir-i caizsse demiştimayy yerim ben onuu:82:
canım birde annem yumoş pek kullanmıyor bingo nun beyazını kullanıyor:):) bu daha kalıcı demişti bana..
evett 1 ay sonra bende kullanacağım kar gibi bembeyaz olacak mis gibi kokacak çamaşırlarım inşallaahh:):)
nişanlım geliyo bazen çamaşırlar asılı oluyor tüm bahçe mis gibi kokuyor off allahım bizimkilerde böyle olacak demi diyor çok hoşuma gidiyor o zaman
bende yumos kullamıyorum canikom tabir-i caizsse demiştim
bende bingonun beyaz olan konsantresını oglusuma
vernelın amberınıde kendımıze kullanıyorum
mıs gıbı kokuyo makıneden cıkınca ama kurutma makınesıne atınca sıcaklıktan o koku gıdıyo
seni yerimm ben duyguya bak için kıpır kıpır demı hep oyle olsun ınsallah.Benim halen oyledır bılıyomusun esım elımı tutsun kalbım agzımda atar sankıı...Hele bıde meyvenız olsunn bak gor evlılık gusel sey dış etkenlerden uzak olunca
çok normal tatlım bu tepkilerin mutluluktan ıcın ıcıne sıgmaz sımdılerde ...evimi yapacaklarımı düşününce çok heyecanlanıyorum ben normalmi bilmiyoru
bide bugün harika bir haber aldım kayınbabamdan ev buldum ama 3+1 ben bize fazla dedim ama olsun dedi nişanlımı aradım eşyamız yok dedim 1 oda fazla dedim olsun beğenirsen 1 odayıda kütüphane ve çalışma odası yaparız (ben çok istiyordum bir dolu kitabım var koli koli) dedi. havalara uçtum daha bir heyecanlanıyorum artık
sen dediğim gibi biraz durulama esnasında beklet belki istediğin gibi olur canım birde kurutma makinası kıyafetlere zarar vermiyor mu?:44:
bide bir odaya demir çamaşırlıklardan alıp koysan kapısını kapatıp orada kurutmayı denesen olmaz mı? hem bebişde karıştıramaz kiben kışın öyle yapacağım yazında balkonda felan ama hiçde sevmem dışarıya çamaşır asmayı annem bayılır beyazları kar gibi olduğu için herkes sırrını soruyor oda çok mutlu oluyor temizlik hastası
çok normal tatlım bu tepkilerin mutluluktan ıcın ıcıne sıgmaz sımdılerde ...
kurutma makınesı zarar vermezmı hemde nasıl?bir avuc pamuk topluyorum her kurutmanın ardından ama carem yok catı katında boydan basık bı evde yasıyorum evım 70 m2 bir oda var ama o dedıgını denedım rutubet oluyo hava alamadıgı ıcın cunku ortada kaldıgı ıcın o odanın camı yok malesef sansım kalmıyoo allah kendımıze bır ev nasıp etsın...
dedecıgımden kalan bır ev var orda yasıyoruz sımdılık ama 1 bebek daha olsa sıgamayız sanırım
balkonun varsa cam balkon yapılabılır kısın kapatıp asarsın camasırını kokmaz ıs kır olmaz oturcagın zamanda acarsın konuyu kaynatmayalım ozele gel balım msj yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?