yumuşatıcı sevdasından nasıl kurtulabilirm...

menessaa

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
4
0
6
Kastamonu
merhaba hanımlar bende acaip yumuşatıcı hastalığı var öyle böyle değil çeşit çeşit alıyorum..bol bol kullanıyorum..ama hastalık yaptığınıda biliyorum..bundan kurtulmak istiyorum..ama markete gittiğimde denemediğim bütün yumuşatıcıları koklamaktan kendimi alamıyorum :) doğal ürünler kullanamak istiyorumm..kimyasallardan nasıl kurtulabilirmm..

Yumuşatıcı hastalığı bende de var malesef ki her markanın her kokusunu denemişimdir :S

deneye deneye bir tek yumuşatıcıda karar kıldım o kokunun tenime ve çamaşırlarıma yakıştığını düşünüyorum. eşimi bile koklayınca kıyafetten o koku geliyor .. bence tek koku kullanmak daha güzel kalıcı oluyor ve eve , kişilere o koku özdeşleşiyor.. fikrimce :))

Son düzenleme:
Hahaha yoksa bu konuyu ben mi açtım demekten kendimi alıkoyamadım:111:
Bende bayılırım yumuşatıcı kokusuna. Normali bir kapaksa ben en az iki kapak koyardım taaki bir haftaya kadar.Eşim artık isyan etti.
*Elalem ayda bir bilemedin iki kere yumuşatıcı alıyor biz hafta da bir alıyoruz o da yetmiyor ne yapıyorrsun içiyormusun bunları*diyince mecburi kısıtlamaya geçtim.Ama şimdide içime sinmiyor. O buram buram kokma olmayınca sanki ne biliym olmamışlar gibi geliyor.
:105::105:

Back