• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumusak silikon ve silikon kararsizligi

posh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2007
79
24
88
46
İstanbul
Kizlar merhaba,

Uzun suredir bu foruma uyeyim 2006 dan beri arada gelip fikir alirim. Son donemde kafama meme buyutme ameliyati olmayi taktim. Baya arastirdim. Ameliyata 1 gun kala cesaret edemedim :-)

Hizlica karar verdigimi farkettim, yaklasik 1 ay icinde aklima dustu ve tarihi almistim. Son gun kendimi sorguladim ve bu isi neden yaptigimi dusunmek istedim.

Baskalari icin mi yoksa kendim icin mi yapiyordum. Bu kisim cok onemli ki estetik sadece kendimizi mutlu edecekse yapilmali bence. Sonra mutsuzluk cok fazla olabiliyor.

Asil soruma gelince, meme implantinin eger memnuniyet olmazsa biraz sarkma pahasina da olsa cikarilabilecegini ogrendim.

Doktorlar bunlar omurluk dese de, FDA nin sayfasinda mutlaka 10 -15 senwde bir degistirilmeli diyor. Sizin doktorlariniz size bunu nasil acikladi ?

Bir de yumusaklik meselesi var ki hangi marka model yumusak oluyor hangisi sert oluyor ve bunu doktorla mi belirliyorsunuz bunlari merak ettim.

kizlar bir de su anki halimin resmini ekledim. beni takibe alir misiniz ? sizce silikon yaptirmali miyim ve nasil olur bana yorumlarinizi bekliyorum

kizlar bir de su anki halimin resmini ekledim. beni takibe alir misiniz ? sizce silikon yaptirmali miyim ve nasil olur bana yorumlarinizi bekliyorum
Cnm fotografina baktim .gogus kafesin dar ve gogus bolgen cok zayif.az bi dokun var ama o da altta kalmis.benim kendi fikrimce sana yuvarlak protez ve kas alti olmali.dual plan da olabilir.senin gorustugun doktor ne önermisti sana.yumusaklik konusuna gelince sert istemiyorsan asla damla tercih etmemelisin.yuvarlak silikonda iki cesit sertlik derecesi var.coheziv 1 en yumusak olani.doktoruna onu istedigini soylersin.

Slmlar. Doktorların genelde tercih ettiği marka mentor yahut nagor HP oluyor genellikle. Bunlar FDA onaylı ve her ülkede tercih edilen garantili protezler. Damla modelde yoğunluk alt lobdadır. Göğüs dekoltesi ve üst lobu boş olan bayanlarda genelde yuvarlak protez tercih ediliyorki yuvarlağında bir süre sonra yer çekiminin proteze olan etkisiyle damla görüntüsünü aldığı da bir gerçek ;) sertlik dereceleri değişir. En yumuşağı olan cohesive gel 1 den başlar 3. En sert protezdir. Damla modelde ise yumuşaklık derecesi 1. Seviye olmasına rağmen yuvarlağın 1. Seviye protezinden daha serttir. Bunun nedenini bilmiyorum :) göğüs dokunuz hiç yoksa kas altı plan uygundur. Bunun yanında daha az ağrı süreçli dual plane de mümkün olabilir. En iyisi doktor kararı :) bir randevu alın ve görüşün

Esmerai tesekkurler bir de ben resmime bakip silikona gerek var mi diye yorum yapin istemistim 2 doktora gittim bayagi bilgi sahibi oldum ( yumusaklik haric) sadece yaptirmali miyim karar veremiyorum.

Esmerai tesekkurler bir de ben resmime bakip silikona gerek var mi diye yorum yapin istemistim 2 doktora gittim bayagi bilgi sahibi oldum ( yumusaklik haric) sadece yaptirmali miyim karar veremiyorum.
Cnm silikon taktirip taktirmama olayi tamamen kişisel bir karar.eger bu halinle barisik degilsen cok mutsuzsan taktir derim ben.ama cok sorun etmiyorsan hic yaptirma.sonucta dumduz degil.meme dokun var.dolgulu sutyenlerle dekolte verebilirsin.

dolgulu sutyenlerle idare ettim zaten ama plajda ve de ciplakken naisl gorundugu de onemli. bilmiyorum yaa cok kararsizim. siz olsaniz yaptirir miydiniz ? normal hayatta gayet mutluyum dolgulu veya dolgusuz gozukmuyor ama ciplakken rahat degilim hic.

Canım iyi düşün ... Protezle yaşadığın dönemde kendini güvende hissetmeyecesen hep bi kaygı duyacaksan yaptırma... Ama benim gibi ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN SEN BENI KORU, SEN BU YOLDA BENI UTANDIRMA, SEN BENI EVLÂTLARIMA BAĞIŞLA, SEN BENI KAPSÜL VE ARKADAŞLARINDAN KORU, SEN ENFEKSIYON VE HEMATOMUN ŞERRINDEN ESIRGE..... Diyerek bu yola girebilirsin :KK70:

sende
Canım iyi düşün ... Protezle yaşadığın dönemde kendini güvende hissetmeyecesen hep bi kaygı duyacaksan yaptırma... Ama benim gibi ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN SEN BENI KORU, SEN BU YOLDA BENI UTANDIRMA, SEN BENI EVLÂTLARIMA BAĞIŞLA, SEN BENI KAPSÜL VE ARKADAŞLARINDAN KORU, SEN ENFEKSIYON VE HEMATOMUN ŞERRINDEN ESIRGE..... Diyerek bu yola girebilirsin :KK70:

sende hep kaygi mi var canim ne kaygisi ? kapsul riski var ama her an hersey olabilir sonucta sagligimiza da.

Benim yaptırma nedenim kendimi tam olarak kadın gibi hissedemememdi cok mutsuz oluyodum baktıkça. Yani fiziksel olmasından ziyade psikolojik de etkiliyodu gözümü kirpmadan yaptım ve mutluyum iyi ki diyorum. Ama rahatsizlik duymasaydim emin olmasaydım yaptırmazdım çünkü sonrasinda riskleri var ve kendinin olmayan şeyleri taşıyosun P posh :KK66:

Benim yaptırma nedenim kendimi tam olarak kadın gibi hissedemememdi cok mutsuz oluyodum baktıkça. Yani fiziksel olmasından ziyade psikolojik de etkiliyodu gözümü kirpmadan yaptım ve mutluyum iyi ki diyorum. Ama rahatsizlik duymasaydim emin olmasaydım yaptırmazdım çünkü sonrasinda riskleri var ve kendinin olmayan şeyleri taşıyosun P posh :KK66:
oyle ama zamanla senin gihi oluyorlarmis o silikonlar dogru mu ? yoksa hep bir emanet durumu oluyor mu ?

senin a cuptan b mi yoksa c mi oldu ? memelerimiz birbirine cok benziyor.

oyle ama zamanla senin gihi oluyorlarmis o silikonlar dogru mu ? yoksa hep bir emanet durumu oluyor mu ?

senin a cuptan b mi yoksa c mi oldu ? memelerimiz birbirine cok benziyor.
Ben su an kendimin gibi hissediyorum yumusadilar da baya ama ilerde önüme çıkarsa bi şekilde bi kontrolde anlaşılırsa diye biraz tedirgin oluyorum yoksa emanet gibi değiller aslinda canım:)
Benim 1 yil sutyen kullanmam yasak doktor tarafından ama ici bos 75b doluyo sanırım 70c de dolar:KK49: meme altim 68 meme üstüm 83 suan eskiden meme ustum 76'ydı:KK52:

Ben su an kendimin gibi hissediyorum yumusadilar da baya ama ilerde önüme çıkarsa bi şekilde bi kontrolde anlaşılırsa diye biraz tedirgin oluyorum yoksa emanet gibi değiller aslinda canım:)
Benim 1 yil sutyen kullanmam yasak doktor tarafından ama ici bos 75b doluyo sanırım 70c de dolar:KK49: meme altim 68 meme üstüm 83 suan eskiden meme ustum 76'ydı:KK52:
oo senin baya ufakmis gogus cevren. sirtin da dar sanirim. benim su an 83, memesiz halimle. 90 ve uzeri olur sanirim takilinca da.

Slmlar. Doktorların genelde tercih ettiği marka mentor yahut nagor HP oluyor genellikle. Bunlar FDA onaylı ve her ülkede tercih edilen garantili protezler. Damla modelde yoğunluk alt lobdadır. Göğüs dekoltesi ve üst lobu boş olan bayanlarda genelde yuvarlak protez tercih ediliyorki yuvarlağında bir süre sonra yer çekiminin proteze olan etkisiyle damla görüntüsünü aldığı da bir gerçek :KK66: sertlik dereceleri değişir. En yumuşağı olan cohesive gel 1 den başlar 3. En sert protezdir. Damla modelde ise yumuşaklık derecesi 1. Seviye olmasına rağmen yuvarlağın 1. Seviye protezinden daha serttir. Bunun nedenini bilmiyorum :) göğüs dokunuz hiç yoksa kas altı plan uygundur. Bunun yanında daha az ağrı süreçli dual plane de mümkün olabilir. En iyisi doktor kararı :) bir randevu alın ve görüşün
beni izlemeye alabilir misiniz

Canım buna senden baskasi karar veremez . Göğüslerin sana göre yeterli mi yeterli değilmi kendi kararın ve fikrin.. Bana göre dolgun göğüs güzel kendi dokun sana yeterli geliyorsa gerek yok bana kalırsa imkanı olan herkes olsun.

Back
X