- Konu Sahibi siyahtakibeyaz
-
Sevgililerim
2 kaşık zeytin yagı
2 kaşık taze limon suyunu iyice karıştırın
önce tırnaklarınızı 2-3 dakika kadar bekletin
daha sonra tırnak uclarınızı 1-2 dakika ovun
istediğiniz kadarda ellerinize yagı yedirin..
ılık suyla sabun kullanmadan durulayın
bunu gece yatmadan önce yapabilirsiniz uyandıgınızda tırnaklarınız gıcır gıcır elleriniz pumuk gibi olacaktır..
haftada 2 defa uygulayabilirsiniz..
limon tırnakları güçlendirir mesela salataya limon sıktınız limonu çöpe atacaksınız.. ATMAYIN!! tırnaklarınızı limonun içinde gezdirin.. Simdi atabilirsiniz :)
canım parmaklarımn ustunde cızgıler car yaslı gıbı duruyo buna bı onerın varmı
siyahtakibeyaz öyle güzel yazmışsın ki nasıl içtensin belli :)
ben zeytinyağı ve limonu akşam sürüyorum ama ellerim yanıyor bayağı çatlıyor çünkü çok ama çok zayır tırnaklarım her gece zeytinyağı sürsem ? öyle yerlerden kırılıyor ki kısa tırnak da kullanamıyorum canım feci acıyor ne yapayım ben şimdi
ben seni yiyebilir miyim
cidden neredeysen geleyim yiyeyim gideyim
yaparım tabi yarın aktardan alayım da şimdi bir de şu oldu bende yağı gece sürüyorum eldiven yerine çorap geçiriyorum ki kısa zamanda pamuklu bir eldiven alıp o dayanılmaz görüntüden kurtulma planım var :)ertesi gün akşam oje sürüyorum oje tutmuyor kaç kere rıkandığı halde neden öyle? bu arada kırılmış yine tırnağım şimdi gördüm üzüldüm
ben senin gibi tatlısını görmedim inşallah tırnağın hiç kırılmaz :)
Ankaradayım valla çok da uzak sayılmayız burada olsan yapışmıştım sana ben ne güzel bir insansın sen ya
Sanki zeytinyağı limon işe yarıyor biraz biraz iyi tırnaklarım o eldiveni de kesin alıcam
bulaşık yıkarken eldiven takıyorum o çok etkiledi ve sürekli nemlendiriyorum her elmi yıkadığımda nemlendirici sürüyorum mutlaka çok hızlı uzama var yalnız onu net fark ettim
Belki buraya yolun düşer ya:26:
ayy gel buraya gel ya ne çok sevinirim
cidden acayip bir sinerji oldu aramızdabenimkiler kırılmadı bakalım ne olacak ilerleyen günlerde
valla gelme ihtimalin olursa bana hemen haber ver daha bir mutlu et beni bir de kk yı unutma göremiyorum hiç seni yaa
bende bende aslında belki o çekmiştir
haber bekliyorum mutlaka bu arada cidden kırılmadı tırnaklarım ya şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?