G
ggulsahh
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ggulsahh
-
benim serçe parmagım öyle ama doktora gitmedim hiç. ne oldugunuda bilmiyorum
Canım öyle değil sorunum. Ben ayaklarıma pedikür falan yapmadım hiç. Benim ayağımın baş parmağının tırnağının bir kısmı tırnak yatağından ayrılmış yani nasıl desem etten ayrılmış ve böyle sarımsı bi rengi varVe mantarda değil (( Of ya nasıl düzelecek ki bu (
Kızlar ayaklarımın her ikisinin baş parmaklarının tırnağı bir garip. Her ikisininde bir kısmı ettinden ayrı uzuyor. Yani ete yapışık değil. Doktora gittim mantardır diye, doktor mantar değil tırnak ölmesi dedi. Babamda mantar olabilir dite mantar hapı yazdırdı bana. 1 aydır kullanıyorum daha hiç bir etkisini görmedim. Açıkcası tırnaklarımın bu görüntüsüne canım sıkılıyor. Birde bi tırnak cilası var onu kullanıyorum. Eğer mantar değilde tırnak ölmesiyse hiç geçmez mi kızlar senağlama
ya benimde tırnak yapım bozuldu doktor mantar dedi önce ilaç kullandım sonra cila ve törpüyü denedim ama hiçbir gelişme yok hala geçmedi çok üzülüyorum gördükçe sinirim bozuluyo başka bi önerisi olan yok muuu?
Bir küçük kutu vazelinin içine iki adet gripini boşaltın ve karıştırın, yatmadan önce bu karışımı ayaklarınıza ovarak sürün iyice yedirin ve çorabınızı giyip yatın sabah kalktığınızda ayaklarınız, topuklarınız yuymuşacık pamuk gibi olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?