• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Yumuşacık ve tertemiz bir cilt için kolay bir maske tarifi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

cikolop

az kaldıı :))
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
1.066
0
116
Diğer
arkadaşlar bugün kuaförümden aldıım sıcak bi bilgiye göre cildimizi tertemiz yapmak ve yumuşacık yapmak istiyorsak tarif çok basit...

malzemeler :
-->kuru maya
--> sirke

evet sadece bu kadar....

uygulama: bir kaseye göz kararı sirke ve kuru maya koyuyorsunuz iice karıştırıp cildinize uyguluyorsunuz ve cilt süpermiş.. kuaförümün dediiğine göre :D

not:bu karışımı cilde uygulayınca çok yanma oluyormuş.. uygularsanız acaba yanlış birşey mi yaptım sanmayın normali oymuş :D

Kızlar ben maya + süt karışımını bi güzellik uzmanından duydum kendisi de bunu yapıp yüzüne sürüyormuş cildi çok güzeldi.Merwem sen hele bi dene memnun olursan biz de ona göre yapalım canım :):)

valla cnm denediklerinizin bi şekilde etkilerini yazın hepimiz bilgilenelim.. ben bu karışımı en kısa sürede uygulayıp sizide bilgilendireceğim ;)

Güzeller ßi tavsiyede ßenden :)
Sabahları yüzüme ßuhar ßanyosu yapıyorum 15 dk kadar filan ( Gözeneklerin açılması için)
Ardından ßi 5dk kadar yüzümün kendine gelmesini bekleyip, GÜL SUYU ve BEBEK PUDRASINI karıştırıp yüzüme sürüyorum. Kuruduğunu hissettiğimde de yıkıyorum..
Akşamlarıda önce maden suyuyla silip, ardından DEEP CLEAN maskemi uyguluyorum.
En sonada nemlendiricimi sürüyorum :))
Valla arkadaşlar ßi denemenizi tavsiye ederim...

Güzeller ßi tavsiyede ßenden :)
Sabahları yüzüme ßuhar ßanyosu yapıyorum 15 dk kadar filan ( Gözeneklerin açılması için)
Ardından ßi 5dk kadar yüzümün kendine gelmesini bekleyip, GÜL SUYU ve BEBEK PUDRASINI karıştırıp yüzüme sürüyorum. Kuruduğunu hissettiğimde de yıkıyorum..
Akşamlarıda önce maden suyuyla silip, ardından DEEP CLEAN maskemi uyguluyorum.
En sonada nemlendiricimi sürüyorum :))
Valla arkadaşlar ßi denemenizi tavsiye ederim...

güzel bi bakım ama bunu benim uygulamam imkansız nerdeyse:D sabahları 8 20 de evden çıkıyorum ve ben 8:11 de uyanıyorum:D arada kalan 8 dakikalık süre ise giyinip makyaj çantamı almama anca yetiyo:D

aynen cnm zahmetli bişi :( okul fln zor olur.. fakat arkadaşımın dediği gibi buhar banyosu süper oluo gözenekleri çok gsl bi şekilde açıo. istersen onu deneyebilirsin o kadar zor birşey diil ;)

merwem bu çok basit bişiy uygulada bize söle hemen ben bayıldım buna
bi tarifte benden olsun

kıslar ben yurttayken kil maskesi çok yapıyodum çok güzeldi yuşmuşacıkoluyo yüzünüz aktardan beyaz kil kolaylıkla bulunuyo (:sm_cool:hatta babam adama kireç ver yüzüne kireç sürecekmiş demişti Allahtan adam tanıdıkdı) suyla karıştırıp yüzünüze sürüyosunuz göz altlarından kaçının o kupkuru oluyo .. gülemiyosunuz konuşamıyosunuz çatlıyo çünküm ve çatlarken biraz acı veriyo
yanlzıken yapın öneriririm bebiş gibi oluyo yüzünüzhihoyyyt

evet canlarım karışımıı uyguladım suan yüüzmde hatta :) birasdan 7yıkayınca sizi bilgilendirecimmm :D bekleyin az sonra !!!!!

elmali sirkesi hangilerden almaliyiz ve direk sirke pamuga dokup mu yuzumuze surmeliyiz

canıj melma sirkesini cildine direkt sürersen cildin çok yanar ayrıca çok zararlı cilde .elma sirkesini bire bir suyla seyrelterek kullan.yoksa sonuç pekte iç açıcı olmaz!!!...-tatlicadiarzu-

evet cnmlarım ben uyguladım,cildim gerçekten yumuşacık oldu :) tavsiye ederim uygulayan arkadaşlarda yazarlarsa sevinirim ;) şimilik benden bu kadar :D kolay gelsinn..

Back
X