- Konu Sahibi karakralice
kızlar biliyosunuz topuklar bi bayan için cok onemli. peki sizin püf noktalarınız var mı? mesela bu gece onlar için ne yaptınız? onerilerinizi bekliyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederim canım. peki neutrogena nın kurumus ve hasar gormus ayaklar icin olan kremini kullandın mı hic? acaba etkili bişimiki, alsam mı diyorum..
tesekkur ederim canım. peki neutrogena nın kurumus ve hasar gormus ayaklar icin olan kremini kullandın mı hic? acaba etkili bişimiki, alsam mı diyorum..
valla canım açıkçası kullanmadım . bak mesela az önce sabnlu ılık suda ayaklarımı beklettim 15 dk çıkartıp tüm ayak tabanımdaki ölü derileri aldım . tekrar soktum suya 5 dk snra tekrar törpüledim ve ölü derileri aldım . bu işlemi 4 kez yaptım . sonrasında zaten tırnak kenarındaki etlerim iyice yumuşadı onları normal tırnak törpüsü ile geri ittim çok kötü duranları kestim . arındırıcı bir scrub kullanıyorum çok iyi geliyor yumuşacık yapıyor avonun arındırıcı scrubı. onuda 5 dk ayağımda bekletip ayaklarımı suda güzelce yıkadım ayaklarım yumuşacık oldu . talk pudra döktüm . üzerine nemlendirici. şuan bikaç saatlik dinlenmeye bıraktım ayaklarımı birazdan duşa giricem . duştan çıkıncada parlatıcıyla ojesini sürüp bitircem. gecede yatmadan yine ayak tabanıma vazelin sürüp çorap giyip yatıcam
Bayağı bir vakit ayırıyorsunuz o zaman ayaklarınıza. Sizin yazdıklarınızı okuyunca ben de heveslendim. ayaklarım özellikle topuklarım kötü durumda. Biraz ilgileneyim ayaklarımla