• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumusacık topuklar

karakralice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
36
6
86
Ankara
kızlar biliyosunuz topuklar bi bayan için cok onemli. peki sizin püf noktalarınız var mı? mesela bu gece onlar için ne yaptınız? onerilerinizi bekliyorum...

valla canım ben ya yoğun bir krem sürüyorum yada vazelin sürüp çorap giyiyorum çok ciddi anlamda ayakları yumuşatıyor. mesela şuan da sabunlu ılık su hazırladım içinde bekliyorum ardından törpüyle ölü deriler için sürtmeyi düşünüyorum

tesekkur ederim canım. peki neutrogena nın kurumus ve hasar gormus ayaklar icin olan kremini kullandın mı hic? acaba etkili bişimiki, alsam mı diyorum..

tesekkur ederim canım. peki neutrogena nın kurumus ve hasar gormus ayaklar icin olan kremini kullandın mı hic? acaba etkili bişimiki, alsam mı diyorum..

valla canım açıkçası kullanmadım . bak mesela az önce sabnlu ılık suda ayaklarımı beklettim 15 dk çıkartıp tüm ayak tabanımdaki ölü derileri aldım . tekrar soktum suya 5 dk snra tekrar törpüledim ve ölü derileri aldım . bu işlemi 4 kez yaptım . sonrasında zaten tırnak kenarındaki etlerim iyice yumuşadı onları normal tırnak törpüsü ile geri ittim çok kötü duranları kestim . arındırıcı bir scrub kullanıyorum çok iyi geliyor yumuşacık yapıyor avonun arındırıcı scrubı. onuda 5 dk ayağımda bekletip ayaklarımı suda güzelce yıkadım ayaklarım yumuşacık oldu . talk pudra döktüm . üzerine nemlendirici. şuan bikaç saatlik dinlenmeye bıraktım ayaklarımı birazdan duşa giricem . duştan çıkıncada parlatıcıyla ojesini sürüp bitircem. gecede yatmadan yine ayak tabanıma vazelin sürüp çorap giyip yatıcam:54::54:

Ben her banyodan sonra masaj aletimin törpü kısmını kullanıyorum, inanılmaz yumuşatıyor ve bütün ölü derimi alıyor. Baş parmaklarımın kenarlarında da ölü deriler çok oluyor onları da her banyodan sonra pedikür setinin pilli törpüsüyle alıyorum. Ayak kremimi de sürüp yatıyorum. Pedikür yapmıyorum kışları sadece derimi itiyorum özel bir davet olacaksa falan yapıyorum sadece.

Kızlar Merhaba.. Badem yağını bir deneyim derim aktardan badem yağı alıp içinede bir miktar zeytinyağı koyun 3-4 damla onu sürüp çoraplarınızı giyiiin :) Çok iyi bir nemlendirici oluyor ve yumuşatıyor,özellikle topuk törpüsünden sonra bunu hep yapın..istikrarlı devam ederseniz ayaklarınız hep yumuşacık olucak :16:

sıcağa yakın suyu bir leğene boşaltırım tv izlerken bi 20 25 dk filan bekletirim zaten yumuşuyor hemen ölü deriler.sonrada topuk kısmını temizliyorum iyice. tavsiye ederim hanımlar.çok kolay

duştan sonra ayak törpüsüyle törpülüyorum bir güzeel. kışın vazelin sürüyorum çorap giyip yatıyorum ama her gün de çorapla yatmıyorum bir iki gün. baharda veya yazda vazelin cekilmiyor çok ağır oluyor bende ayak kremi sürüyorum.

Ben gece yatarken avonun ayak kremi foot works u sürüyorum bana iyi geliyor. cunku topuklarım baya kurudur benım ama yumusacık oluyo :34:

canım ben geceleri doa kozmetikten aldığım shea butter isimli bir kremi sürüyorum. üzerine pamuklu çorap giyiyorum. yazın da benim ayaklarım buz gibi olduğu için sorun olmuyor :1: ertesi gün ayaklarım yumuşacık oluyor :12:

valla canım açıkçası kullanmadım . bak mesela az önce sabnlu ılık suda ayaklarımı beklettim 15 dk çıkartıp tüm ayak tabanımdaki ölü derileri aldım . tekrar soktum suya 5 dk snra tekrar törpüledim ve ölü derileri aldım . bu işlemi 4 kez yaptım . sonrasında zaten tırnak kenarındaki etlerim iyice yumuşadı onları normal tırnak törpüsü ile geri ittim çok kötü duranları kestim . arındırıcı bir scrub kullanıyorum çok iyi geliyor yumuşacık yapıyor avonun arındırıcı scrubı. onuda 5 dk ayağımda bekletip ayaklarımı suda güzelce yıkadım ayaklarım yumuşacık oldu . talk pudra döktüm . üzerine nemlendirici. şuan bikaç saatlik dinlenmeye bıraktım ayaklarımı birazdan duşa giricem . duştan çıkıncada parlatıcıyla ojesini sürüp bitircem. gecede yatmadan yine ayak tabanıma vazelin sürüp çorap giyip yatıcam:54::54:

Bayağı bir vakit ayırıyorsunuz o zaman ayaklarınıza. Sizin yazdıklarınızı okuyunca ben de heveslendim. ayaklarım özellikle topuklarım kötü durumda. Biraz ilgileneyim ayaklarımla:1:

Bayağı bir vakit ayırıyorsunuz o zaman ayaklarınıza. Sizin yazdıklarınızı okuyunca ben de heveslendim. ayaklarım özellikle topuklarım kötü durumda. Biraz ilgileneyim ayaklarımla:1:

ya canım bütün yükü ayaklar çekiyor doğruya doğru güzel ve bakımlı ayaklar hoşuma gidiyor . mesela bugün akşam tekrar yapıcam bakım en fazla 2 haftada bir yaparım . artık nasıl yapıyosam topuklarıma kullandığım törpüyü kırdım geçen gün :9::9::9::9: gitti sapasağlam tahta bir topuk törpüsü aldım :1::1: hayırlı uğurlu olsun bana :9::9:

Topuk taşı niye işe yaramıyor anlamıyorum ya kullanıyorum ama bana mısın demiyor. Ben de batık olmasın diye bacaklarıma sürüyorum. Bu işe yarıyor ..

Back