Saç Kesim Şekilleri Yumuşacık Saç :((

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

samyelii

papatya
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
64
0
96
Konya
Merhabalar, benim saçlarım çok sert şampuanlar,saç kremler, şekillendirici krem, sıvı saç kremi hiç biri fayda etmiyooosenağlama Uçları bile iğne gibi.. Saçlarım kalın telli değil.. Ben ne yapsam yumuşar bu saçlarım lütfen bişeyler soyleyin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benim de seninki gibiydi orial'den o kadar yıpranmıştı ki e bide saç kıvırcık olunca tabir-i caizse yün yumağı gibiydi ama hc saç bakım yağı kullandım o biraz kendine getirdi saçlarımı yağlarla da bakım yaptım neyseki (çok çok iyi olmasa da ) düzeldi diyebilirim. istersen sen de bu şekilde bir bakım uygulayabilirsin.

Hımm tşk ederim canımmm... Bende düşünüyordum sacım için yağ kullanmayı.. birkaç tane alıcam da acaba hangileri yumuşaklık verir

Benim de saçlar aynen öyle bir de oryal iyice kuruttu saçlarımı. Bir çok yağı denemiş biri olarak sana badem yağını öneririm. Ben akşamdan sürüp yatıyorum (1-2 saat beklese de olur) sabah yıkayınca saçlarım ipek gibi yumuşacık oluyor, ellerim sürekli saçlarımda oluyor. Ama diplerine sürmüyorum, dipten 3 parmak ilerisine sürüyorum. Diplere de saç çıkarıcı ve uzatıcı yağlardan sürüyorum, hint yağı , yılan yağı, çörek otu yağı, haş haş yağı gibi... bazen karıştırıyorum bunları bazen sadece birini. Badem yağı yumuşaklık için iyi gelecektir, ama sürekli kullanmak gerek 2. veya 3. yıkamaya etkisi pek kalmıyor çünkü. Saçları kuru ve sert olanlar kullansın badem yağını, belirteyim diğerlerine pek iyi gelmez hacimsiz olur saçlarınız.

BEN SAÇIMI BEBEK SAMPUANIYLA YIKIYORUM YUMUSACIK OLUYO Bı ÇOK YERDE BELıRTMıSTıM 1 BCUUK 2 AYDIR KULLANIYORUM DALıNLE. DUYYAN GÜLÜYO HATTA:)) ARKADASLARIM BURASI BEBEK SAMPUANI KOKUYO DEYıNCE HEMEN UZAKLASIYORUMDDDDD ama gercekten saçlarım düzene girdi diyebilirm.

Canımm ben badem yağını denedim 1 defa ama az sürmüştüm sonrada bi faydası olmadı diye bir daha denemedim.. Sanırım az sürdüğümden faydasını görmedim.. Deniycem bi daha.. Çok tşkler..
Turplu suyu muhakkak deniycem ama ben yurtta kalıyorum mağlum yurtta böyle bişeyi yapma imkanımız yokksenağlama Amaaa eve bi gideyimm hemen yapıcam diyodum ama şimdi aklıma geldi 2 ay sonra turp bulunmaz sanırım:1no2:

Yaaaa ben mi normal değilim yaaafisfisfisfisfisfis Bebek şampuanı bana hi. iyi gelmiyor daha çok kurutuyorr ve sanki sacımı daha çabuk yağlandırıyorbenneyaptımkibenneyaptımki
Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederima.s.a.s.a.s.

arkadaşlar ben saçlarımı palette ıl 1 ile açıp bal köpüğü ile boyayacağım lütfen fikri olan varsa yazsın teşekkürler

Zeytin yağıyla yaptım 2 kere... onu sacımdan temizlerken saçımı yıprattımm kaç kez şampuanlıyorummm.. sevmedimm yanii

sampuaninin icersine bal ve badem yagi kat.. dusta iken sacina sac kremi sur 5 dakika beklet ve yika.. ckinca da ellerine biraz sac kremi sur ve uclarina islakken yedir..
sampuanlar senin sacini sertlestiriyor bence.. eminim faydasini gorceksin..

st. ives jojoba özlü krem var.parfumerilerde satılr.ondan kullan çok guzl yapıor diplerede sürüosn yaglandrmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…