Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm ben badem yağını denedim 1 defa ama az sürmüştüm sonrada bi faydası olmadı diye bir daha denemedim.. Sanırım az sürdüğümden faydasını görmedim.. Deniycem bi daha.. Çok tşkler..Benim de saçlar aynen öyle bir de oryal iyice kuruttu saçlarımı. Bir çok yağı denemiş biri olarak sana badem yağını öneririm. Ben akşamdan sürüp yatıyorum (1-2 saat beklese de olur) sabah yıkayınca saçlarım ipek gibi yumuşacık oluyor, ellerim sürekli saçlarımda oluyor. Ama diplerine sürmüyorum, dipten 3 parmak ilerisine sürüyorum. Diplere de saç çıkarıcı ve uzatıcı yağlardan sürüyorum, hint yağı , yılan yağı, çörek otu yağı, haş haş yağı gibi... bazen karıştırıyorum bunları bazen sadece birini. Badem yağı yumuşaklık için iyi gelecektir, ama sürekli kullanmak gerek 2. veya 3. yıkamaya etkisi pek kalmıyor çünkü. Saçları kuru ve sert olanlar kullansın badem yağını, belirteyim diğerlerine pek iyi gelmez hacimsiz olur saçlarınız.
Turplu suyu muhakkak deniycem ama ben yurtta kalıyorum mağlum yurtta böyle bişeyi yapma imkanımız yokksenağlama Amaaa eve bi gideyimm hemen yapıcam diyodum ama şimdi aklıma geldi 2 ay sonra turp bulunmaz sanırım:1no2:yağ kullanmanın inceliği: arkadaşım karıştırdığın yağları cezvede ya da kaynar su içinde benmari usulü ısıtıp saça sürdüğünde yağın emilimi artar, çok daha etkili olur.
ek olarak http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/221172-sac-uzatmak-bakim-icin-turplu-su.html
linke bak, biçok insanın saçını yumuşattı, parlattı. denemek istersen önce yumurta katmadan bi dene, devam etmek istersen yumurtalıyı da denersin sonra.
BEN SAÇIMI BEBEK SAMPUANIYLA YIKIYORUM YUMUSACIK OLUYO Bİ ÇOK YERDE BELİRTMİSTİM 1 BCUUK 2 AYDIR KULLANIYORUM DALİNLE. DUYYAN GÜLÜYO HATTA:)) ARKADASLARIM BURASI BEBEK SAMPUANI KOKUYO DEYİNCE HEMEN UZAKLASIYORUMDDDDD ama gercekten saçlarım düzene girdi diyebilirm.