Laboquick kullanıyorum adetimin 11.günü başlayıp 1 gün atlayarak 13. 15. yaptım bugün 17. gün hala yok Hep C koyu T silik çıkıyor.. Acele mi ediyorum var mı bu testi kullanan böyle yaşayan?
çok da güldürüyor aslında biz köyde yaşıyoruz bir de geçen nerde bizim köy yumurtası dedi:) Bir de bebek olunca süt olacak ya ohh diyor etinden sütünden yumurtandan faydalanıyoruz dedi:)
Neyse soruma cevap veren yok mu? Laboquick kullnanan yok mu?
bende laboquick kullandım pozitif çıkıyordu yumurtlama günlerinde bir problem yoktu acaba hergün aynı saatlerde mi yaptınız?ilk idrarınızla yapmıyorsunuz testi birde akşam saatlerinde yapılmıyor
bende laboquick kullandım pozitif çıkıyordu yumurtlama günlerinde bir problem yoktu acaba hergün aynı saatlerde mi yaptınız?ilk idrarınızla yapmıyorsunuz testi birde akşam saatlerinde yapılmıyor
prospektüsünde sabah saat 10dan sonra diyor.En uygun saat 11 diyor Bende çalıştığım için o saatlerde pek uyugun olmuyorum. Cumartesi günü uyanınca su içmedim tuvalate de gitmedim saat 11e kadar tuttum tuvaletimi öyle yaptım testi. Ama hafta içi öğleden sonra akşamüstü gibi yapıyorum.
Ama ben galiba geç yumurtluyorum Çünkü mayıs ayında adet olmam gereken günlerde ilişkimiz olmuştu. Kimyasalda olsa gebelik yaşadım belki yine adet tarihime yakın yumurtlarım inşalllahhhhh
çok da güldürüyor aslında biz köyde yaşıyoruz bir de geçen nerde bizim köy yumurtası dedi:) Bir de bebek olunca süt olacak ya ohh diyor etinden sütünden yumurtandan faydalanıyoruz dedi:)
Neyse soruma cevap veren yok mu? Laboquick kullnanan yok mu?
cnm, bende aynı mark kullanıyorum ben genelde gece 10 ile 11 arası yapıyorum ve adetin 12. günü başladım benim hep koyu çıkıyor çizgi yumurtlama günlerinde daha fazla belirgin, valla benim eşimde dalga geçiyor:) tavuğum benim diye
ben bu markayı 3.kullanışım yumurtlama açısından bir sorun yok gibi ben yaz tatilinde olduğum için çok rahat kullandım saat 10dan sonra ve ikinci idrarda..bu 3.kullanışımda inşallah olur adetime 2 gün var bakalım..
her seferinde birnci çizgi kopkoyu ikinci çizgi silik çıkıyor. Ya arkadaşlar aslında ben testi çok takmıyorum bir gün ara vererek ilişkiye giriyoruz bu şekilde hamile kalınmaz mı zaten?