• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlarken altkarın hareketliği olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayattanumutlu

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
294
139
53
35
Merhaba arkadaşlar tecrübelerinize çok ihtiyacım var.Benim altkarnımda aşırı derecede gurultu oluyor ve bu ortakama adet tarıhımden 10 15 gün önce başlıyor.ıkı yıldır bebek istıyoruz maalesef olmadı.Aynı zamanlardada göğüs şişkinliği ve vücut sıcaklığında artış oluyor caba bu gurultu adet olacağım için mi yoksa yumurtlama belirtisimi oluyor.Allahım hepinizin gonlundekinin hayırlısını versin inşaallah şimdiden teşekkürlerler

Bağırsak hareketleridir duyduğun. İlaç kullanırken bile yumurtlamayı hissetmek zor. Vücut sıcaklığı takibi zor. Bence ovulasyon testi almalısın

Cevabınız için çok teşekkürler, evet bağırsak hareketliliği aslında ovülasyon testi hiç yapmadım yanlış çıkabiliyor sonuçlar diye duydum bu yüzden.Her ıhtımale karşı yumurtlama günümüzü tam net bilemediğimiz için ıkı günde bir birliktelik olması en garanti olan.Ama her reglden 10 14 önceden olunca adet belirtisi mi acaba tam emin olamıyorum guruldama başlayınca çok moralim bozuluyor

Pco yoksa test doğru gösterir emin ol yap bence testlerini yumurtlama öyle belirti vermez ama dene bi kere. Hatta bence eşinin sperm sayıları iyiyse yumurtlama zamanı her gün ilişki dene derim

Pko yok şükür eşim bir kaç gün sonra test verecek randevu almıştık, inşaallah kötü bışey çıkmaz testleri yaptır ona göre tedavıye bakarız demişti dr hanım.Bu seferki kontrolde yumurta takibine başlatacak büyük ıhtımalle çünkü tahlıllerımın hepsi normal çıktı

Back