Yumurtlamıyor muyum acaba ?

Konepone

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
219
223
29
Merhabalar, gebelik düşündüğüm zamandan beri akıntılarımı takip ediyorum da o bahsedilen ovülasyon zamanı görünen yumurta akı benzeri olan akıntıyı hiç göremedim. Zihnimi yokluyorum da bu zamana dek o akıntı sadece bi kaç kere görmüşümdür. Özellikle son aylarda hiç görmedim. Ben mi yanılıyorum acaba ? Yumurtlama görmüyor muyum o yüzden mi gebe kalamıyorum ? Yumurtladığımız zaman o akıntı görmemiz şart mı ?

Regliniz düzenli mi? Yani ben de yumurtlayamıyordum ama 3 ay hiç regl olmadığımı bilirim. Akıntı olmadan da yumurtlayanlar var.

Korunmayı bıraktığımızdan beri düzeni şaştı ilk defa. Sırasıyla 3-5-8 gün gecikti her ay. Ondan önce hep aynı aralıklarla olurdum. Bu ay eski düzene mi gelecek yoksa gecikme süresi daha mı uzayacak bilemiyorum. Sadece beklenen yumurtlama zamanı akıntımı bu sefer özellikle takip ettim kuru ve sancısız geçti programa göre beklenenden yumurtlama zamanı. Ben de ovülasyon testi aldım iki gündür onu deniyorum. Adet sürem uzadığı için belki programda gösterilenden sonra bir gün olurum diye. Ama işte merak ettim
Regliniz düzenli mi? Yani ben de yumurtlayamıyordum ama 3 ay hiç regl olmadığımı bilirim. Akıntı olmadan da yumurtlayanlar var.

X