Yumurtlamayi hisseden var mi

Ecey340

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
56
17
3
36
Arkadaslar merhaba adetim bittigi gün yani adetimin 6.günü korunmasiz iliski yasadim.adetim 31 ocakta bitti yani.ama dün aksam (yani iliskiden sonraki 5.gün oluyor)resmen sol kasigimdaki sanci beni bitirdi.yürürken adimlarimi dikkatli attiracak kadar agridi adet olacakmisim gibi sanci cektim dün aksam koltuga otururken ozellikle resmen kasığimi kesiyolar gibi hissettim.gündüzündede aşiri yogun bir akıntı gelmisti camasirimi batiracak kadar sonra birdaha o kadar yogun akintim olmadi az az geldi.simdi benim merak ettigim dun aksam kasiktaki sanci ve gunduzundeki akinti yumurtlama dönemine girdigimi mi gosteriyor yoksa 5 gun once yasadigim iliskiden dolayi döllenme mi oldu.neyin ağrisiydi kafam cok karisti.bu arada adetim düzenli her ay iki gün önce olurum adet döngüm 28 gunde bir.benim gibi bu durumu yasayan ya da yasamayip bilgisi olanlar yardimci olursa cok sevinirim.

6 günde hemen gebelik belirtisi olmaz canm. Muhtemelen yumurtlama belirtisi bu. Özellikle akıntın şeffaf uzayan bir yapıldıysa kesin yumurtlamadir. Bide adetim düzenli diyosun senin 14. Gün yumurtlama günün oluyo zaten. Ona göre hesapla iste

Tam da bu şekilde yumurtluyorum ben. Çok net hissederim bıçak saplanması gibi. Ovulasyon testleriyle de teyit ettim.

Tam da bu şekilde yumurtluyorum ben. Çok net hissederim bıçak saplanması gibi. Ovulasyon testleriyle de teyit ettim.
Aynen öyle bicak saplamasi gibi girdi mahvetti beni ya.dun aksam yumurtladiysam bugun lerde iliski olursa hamilelik olusabilir dimi

Canim gebelik belirtisi olamaz zaten yumurtlamayi andirio yasadiklarim sanki ama adet sonrasinda ki iliskiden suphelendjm bi an acaba tutunma cabasi mi die de dusunmeden edemedim

Canim gebelik belirtisi olamaz zaten yumurtlamayi andirio yasadiklarim sanki ama adet sonrasinda ki iliskiden suphelendjm bi an acaba tutunma cabasi mi die de dusunmeden edemedim
İste onu diyorum daha o dediğin işlemlere çok erken 6. günü korunmasız ilişki yaşadım diyosun yani daha yumurtlama bile yok ortada. Tutunma nasıl olsun. Yumurtlama senin yaşadıkların bu günleri değerlendir. Allah gönlüne göre versin

Amin cnm insaallah.internette okudum erkegin spermi kadin rahminde 5 gün canli kaliyor die dünde yumurtlama gibi bisi yasiyinca acaba tutunma mi yerlesme mi die dusundum bian hayirlisi olsun değerlendirelim bakalim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Aynen tabiki yumurtlamadan 4 5 gün öncesinde de ilişki yaşamak gebelik şansını artırır yumurtlama var diye sadece yumurtlama günü ilişki şart değil ondan öncesi 5 gün ondan sonra 2 gün de önemli amin canm insallah

Aynen öyle bicak saplamasi gibi girdi mahvetti beni ya.dun aksam yumurtladiysam bugun lerde iliski olursa hamilelik olusabilir dimi
Dünse yumurtlama bugün iliski olursa ihtimal büyük. Yumurta ortalama 24 saat yaşıyor.

Dünse yumurtlama bugün iliski olursa ihtimal büyük. Yumurta ortalama 24 saat yaşıyor.
Aynen canim dün akşam 8 gibi sanci basladi gece 12 ye kadar surdu zor uyudum agridan bugun dedigin gibi yuksek gebe kalma ihtimali o zaman hayirlisi olsun insaallah.sen hamile misin cnm

Aynen canim dün akşam 8 gibi sanci basladi gece 12 ye kadar surdu zor uyudum agridan bugun dedigin gibi yuksek gebe kalma ihtimali o zaman hayirlisi olsun insaallah.sen hamile misin cnm
Kızım 2 aylık.

Evet doktorlar uzmanlarda söylüyor canım yumurtlamadan 3 gün önce gün aşırı yumurtaladıktan sonra 3 gün

Evet doktorlar uzmanlarda söylüyor canım yumurtlamadan 3 gün önce gün aşırı yumurtaladıktan sonra 3 gün
Bakalim cnm yasayip görücez galiba adet sonrasi girdigim iliskiden tuttu bilmiyorum.3 gundur berbat haldeyim once siddetli bas agrisi 2 gün sürdu bugun de belim resmen tutuldu aksama kadar yattim geceleri bedenim cayir cayir yanio gun icinde o kadar degil.aniden tansiyonum düstü 2 kere daha adetime 11 gun var ama yasadiklarim mahvetti beni kasigima ve rahmime resmen yorgan ignesi gibi saplanip cikio saniyelik.bugun dayanamayip ögleden sonra test yaptim silik cizgi cikti.ama beklicem sabah ilk idrarla tekrar test yapicam yine silik cikarsa kan testi yaptircam .dualarinizi esirgemeyin.rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…