Yumurtlaması normal olup yine de doktorun klomen başladığı arkadaşlar

nurtopu

Hayat güzel:)
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
2.859
2
Arkadaşlar yumurtlaması normal olup yine de doktorun klomen başladığı kimse var mı? Bu yolla gebe kalan var mı?

Selam arkadaşım,benimde yumurtlamam normal olmasına karşın doktor yine bana serophene adında bir ilaç yazdı.

benimde normal olduğu halde klomen + çatlatma iğnesi kullanıp o ay hamile kalmıstımm
malesef ki düşükle sonuclandı
bu ay da klomen kullanıcam kısmetse ama çatlatma iğnesi kullanmıcam
yeni gittiğim dr çatlatma iğnesinin yumurtalıklara zarar verdiğini söyledi
umarım yardımcı olabilmişimdir

slm canım,benimde yumurtlamam ve çatlaması normaldei ama 2,5 yıldır korunmasız olmamıza rağmen gebelik oluşmadı,bu ay yumurta takibi yapalım dedi dr ve klomen verdi bana sadece,dün kontrole gittim 3 tane yumurtam oluşmuş..inşallah ben de dahil tüm isteyenler hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize..

böyle bir topik açman çok güzel olmuş arkadaşım benim de merak ettiğim bir konuydu ben de bir yıldır çocuk isteyen herşeyi normal olmasına rağmen hala bekleyenlerdednim altıncı ayda gittim dr klomen ve çatlama iğnesi verdi olmadı geçen ay bir yılım dolunca tekrar başka bir dr gittim kllomen verdi tekrar tabi yine ultrasan testler yapıldı yumurtlama oluyor dedi şükür ama yinede klomeni verdi bende düşünüyorum madem herşey normal niye klomen verdi diye ama inş. bu ay hepimiz meleklerimize kavuşuruz kavuşalım da varsın klomenle olsun değil mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…