Yumurtlamasi hic olmayip,sonradan yumurta olusan ve hamile olan Oldumu..oldumu

Gurbet67

Rabbim "ol de"Anne olayim
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
114
4
46
Almanya
Selamunaleykum arkadaslar

Bana gecen yila kadar hep sagda solda bir iki yumurtlama oldugunu söylerdi doktor
Bende eger öyleyse olur insaallah deyip bekledim birkac sigil ameliyati oldum
Vulvadan.
Sigillerden birinde 1 milimin altinda habis huylu tümör buldular
Ameliyatla o bölgeyi aldilar Allaha sükür ic organlarda degil ve erken teshisti
3 ayda bir kontrollerime gidiyorum Pap smear testlerim iyi gelmiyor ama
Hamdolsun suan iyi dediler,Risk altindayim yine dua ediyorum sürekli rabbim tekrarindan korusun diye
Gecen hastahanede doktor neden cocuk tedavisi görmedigimi sordu istemiyor musun dedi
Istemem Mi hemde nasil bir bilse ama basima Gelen bu habis hastalik dünyami kararti
Hayallerimi Aldi götürdü sagliktan baska hicbirsey dileyemez oldum

Doktor biraz umut Verdi olur neden olmasin bir tedavi görün dedi
Gecen cocuk icin özel klinige gittik
Doktor önce diger hastaligimi öne koydu cok tehlikeli bakalim birdahaki sonuclarin nasil gelecek dedi.
Insaallah iyi gelir rabbim yüzüme güler kurtulurum Bu illetten,rabbim sen tekrarindan koru yalvaririm
Sonra kadin doktorum Hormon testi yapmisti
Yaptigi Test sonuclarinida oraya götürdüm.

Size hicbirsey yapamam yumurtlamaniz yok demez mi
Birkez daha yikildim
Tup bebek sansiniz bile yok anca yumurta transferi ile baska kadindan
Alinan yumurta ile hamile kalabilirmisim.
Esimin gözleri doldu o bana ben ona baktik üzüntüyle

Fsh 27
Amh :0.08 mis erken menopoza girmisim

Belki Benim gibi olup hic umut vermeyip sonradan kendiliginden
Hamile kalanlar olmustur,ne yaptiniz.,ne ilaclar ictiniz nolur söyleyin
Birsene öncesine kadar yumurta üreten ben artik yumurtalik rezervim bombosmus

Hayat daha nekadar üzerime gelecek,daha nekadar hayatim kararacak
Rabbimden önce saglik diliyorum ,caresiz dermansiz hastalikla sinayip
Elden ayaktan düsürmesin kimseyi,sonra rabbimin mucizelere inaniyor
Ondan Eyyup aleyhisselama verdigi gibi sifa,
Eyyup aleyhisselama tattirdigi gibi evlat nasipetmesini diliyorum

Cok doldum arkadaslar hic birsey yapamayiz
Cekoslovskya ya git,yunanistana git baskasindan yumurta Al
Dene demeleri cok zoruma gitti anlatamam

Buarada yasim 30

Rabbim kucaklarinizi yuvalarinizi hayirli salih sihhatli evlatlarla doldursun
Bebek aglamasindan geceleriniz uykusuz gecsin insaalah

Hakkini helal edin.

ilk önce geçmiş olsun,bir daha böyle bir sorunla karşılaşmazsın umarım,ikinci olarakta fsh'a takılma çok,burda 40 fsh la doğal yollardan hamile kalanları okuyoruz,evet biraz zor oluyor zahmetli oluyor ama oluyor bunu unutma.adet oluyorsan her zaman umut var demişti benim doktorum,doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim arkadaşım...bazen çok acımasız oluyorlar benimde fsh 25,buay olmazsa diğer aya yumurtam olabiliyor takip edilmesi gerekir,hayıt otu,bal polen arı sütü karışımı,bal tarçın çörekotu,ve aktarlardan yapılan özel karışımlar kullanan arkadaşlar var işe de yarıyor....birde fsh inip çıkan bir hormon ve stresten çok etkileniyor,hiiiiç kendini üzme zor bir yoldasın ama sonucu güzel olacak inanırsan başarırsın.......doktorunu değiştir,belki rahatsızlığından dolayı ilaç tedavisi uygun görmeyebilir ama bitkiselleri kullanıp kullanamıyacağını sorarsın,bir sorun çıkacağını zannetmiyorum tekrardan geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına da kavuşup bebeğinin annesi olursun umarım

tesekkürederim güzel dilekleriniz icin rabbim bu hastaligin tekrarindan korusun inhsaallah
allah kimseye caresiz dermansiz hastalik vermesin

benimde fsh 27 amh kötüymüs 0.08 yumurta rezervim azalmis doktorlar simdi hic yumurta bulamiyor
tüp bebek sansim bgile yokmus
bende diyordum belki hormonhlarimi ilaclarla ignelerle düzene sokarlar tüp bebekde olsa bebebgim olur diye hayal ederken
hic umut vermediler
ugrasmayin unutun dediler,yumurta tekrar olusmaz dediler
adet 3 ay öcesine kadar ilacsiz kendi halimde oluyordum
3 aydir yaklasik hayit hapi iciyorum 3 haftada bir oluyorum onu iceli
doktordan zorla ilac aldim yazdirddim yumurta olusmasi icin veriyorrum ama pek ümitlenme dedi
cocuk olayini unutun yada cekoslavakyaya yunanhistaanha dönör yumurta nakli icin gidin burda yasak diyorlar

Yok mu hic doktoru yumurtlamaniz yok görünmüyor
Deyipte sonradan yumurta bulunan,nasil yaptiniz neler ictiniz aldiniz
Yazin lütfen umut serpin su yüregimeee

canım benim saraçoğlu sitesinde incir kürünü bul ve onu birkaç kür uygulasana, lütfen rica ediyorum, gerekirse saraçoğluna ulaş..

canım benim saraçoğlu sitesinde incir kürünü bul ve onu birkaç kür uygulasana, lütfen rica ediyorum, gerekirse saraçoğluna ulaş..

ve ve ve amh hormonu yumurta gelişimini kontrol eden hormonmuş, bu hormon düşükse önce bunu yükselten kür kullanmak gerek sonra incir kürü kullanmak gerekmiş canım.

merhaba cok eski yazışmalarınız merak ettim cocuk sahibi olabildinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…