yumurtlamanız ne zaman olur?

gulceonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
411
3
96
Antalya
merhaba kızlar.
yumurtlamanız adetinizin kaçıncı günü oldu biliyomusunuz benim ilk gebeliğimde tam 12. gün ovulasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm oğlum oldu
ikinciyi düşünüyoruz acaba yumurtlamam ne zaman olur fiziksel olarak anlayamıyorum akıntı ağrı falan. sizin yumurtlamalarınız kaçıncı gün olur ve her ay aynı günde mi oluyor?

ben yumurtlamamı takip edemiyorum ancak doktorum söylüyor zaman zaman kasıklarımda batma derecesinde ağrılar olyor ama o mu bilemiyorum

Konu ile ilgisiz olacak ama birşey sormak istiyorum; bu ovulasyom testleri gebelik testleri gibi tek kullanımlık mı yoksa defaeten kullanılabiliyor mu?

Konu ile ilgisiz olacak ama birşey sormak istiyorum; bu ovulasyom testleri gebelik testleri gibi tek kullanımlık mı yoksa defaeten kullanılabiliyor mu?

gebelik testi gibi içinden 5 tane çıkıyo kullanıp atıyosun sadece tek kullanımlık idrarla yapılan.bide tükürükle yapılan var o çok kullanımlık

gebelik testi gibi içinden 5 tane çıkıyo kullanıp atıyosun sadece tek kullanımlık idrarla yapılan.bide tükürükle yapılan var o çok kullanımlık

Hımmm ben de alayım diyorum ama kararsız kaldım, hangisini alsam bilemedim.

13- 14. gün gibi oluyor bende.. ama genelde 14.gün
akıntı ve kasık ağrısından da anlıyorum.. eğer snei günü farkedemiyorsan,yine ovulasyon testlerinden kullansana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…