Yumurtlamanın 11. Günü kaset test yaptım sizce var mı?

sadolinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
1.563
1.131
30
Emzirdigim için düzensiz yumurtlama ve adet görüyorum.adetim 3-4 gün oynuyor bazen.adetime daha var ama erken yumurtladigimi hissediyorum.cok hafif gölge var gibi gördüm ben ama siz görebiliyor musunuz? Gecikme yaşarsam hemen hastaneye gideceğim ama dayanamadım evde kaset test varken yaptım.biraz yakın diğer çizgiye ama kuruma çizgisi de olabilir bilemedim.tam isaretledigim yerde gölge var.

Eklentiler

• IMG_20230831_135535.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 277
Canim normalde yakın olmaz çizgi ama bilemedim farklı bı testle daha dene

11. gün çok erken ayrıca yok.
7 gün döllenme süreci zaten 7 gün yerleşme süreci derken 14 günden önce kana ve idrara hormon karışmaz.

11. gün çok erken ayrıca yok.
7 gün döllenme süreci zaten 7 gün yerleşme süreci derken 14 günden önce kana ve idrara hormon karışmaz.
Peki 3 gün sonra erken gebelik testi yapsam çıkar mı?çünkü dün anlık bir sancı girdi böyle yerleşme sancısına benzettim yerimden kalkamadim ilk gebeliğimde de olmuştu adetime 3-4 gün kala ama onu zaten gecikmenin 7. Günü öğrenmiştim.

Hamile miydiniz acaba o testte

Hamile miydiniz acaba o testte
Hayır, sonraki aylarda da bunun gibi birçok yalancı pozitif gösteren test sonucum olmuştu. Biraz denemeye ara verdik ondan sonra. Bu test üzerinden 1 yıldan fazla geçmiş, şu an 18 haftalık hamileyim. Pozitif testin ikinci çizgisi kırmızı ya da pembe oluyor. Böyle gölge gibi grimsi olmaması gerekiyormuş.

Eklentiler

• IMG_20241120_181504_750.webp
    205,9 KB · Görüntüleme: 16
Umut varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…