Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortalama 13 gün sonra aşırı silik bir çizgi görmüştüm kasette.Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde gebelik testinde hamileliği öğrendiniz ?
10.günde gördüm canımYumurtlamadan sonra kaçıncı günde gebelik testinde hamileliği öğrendiniz ?
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinOrtalama 13 gün sonra aşırı silik bir çizgi görmüştüm kasette.
Masallah10.günde gördüm canım
11 gün gördüm canım kıpkırmızı değildi ama orta pembe bir renk ile gördümYumurtlamadan sonra kaçıncı günde gebelik testinde hamileliği öğrendiniz ?
Bende 7. Günümdeyim bekliyorum bakalim11 gün gördüm canım kıpkırmızı değildi ama orta pembe bir renk ile gördüm
Bu süreçler zor geçiyor canım Rabbim yardımcımız olsunBende 7. Günümdeyim bekliyorum bakalim
AminBu süreçler zor geçiyor canım Rabbim yardımcımız olsun
Erken gebelik testiyle mi normal kaset test ile mi bu sonucu gördünüz?11 gün gördüm canım kıpkırmızı değildi ama orta pembe bir renk ile gördüm
Erken gebelik testi canım awox ve gyro clinicaErken gebelik testiyle mi normal kaset test ile mi bu sonucu gördünüz?
İlk günlerde ne belirtiler var acabaYa şöyle ben yumurtlama takip etmedim ama sat 3ekim ben 7kasimda doktora gittim yaklaşık bir hafta öncesinde test yaptığımda silik cizgiydi bir hafta sonra rnadevu alıp gittiğimde 4haftalik falandı. Reglim 4gun geçmişti, regl günümde çok hafif bı lekelenme hissettim regl olacakmisim gibiydi olmadı bütün gebeliklerim böyle gelistigi içinde şüphelenip test yaptım direkt silik çizgi çıktı çok silik değildi görünüyordu yani belki bı fikir verir normalde adetten yaklaşık 8gun sonra falan pik olurum diye aklımda çok takip etmem ama takvimde yazardı
Adet olacakmisim olamiyormusum gibiydim tabii herkeste değişir ama kokularda daha bı yoğunluk vardıİlk günlerde ne belirtiler var acaba
Bnde aşılama yaptım 5 ii gündeyim ama kokuya hassasiyetim var sık sık idrar sizde öylemiydiAdet olacakmisim olamiyormusum gibiydim tabii herkeste değişir ama kokularda daha bı yoğunluk vardı
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde gebelik testinde hamileliği öğrendiniz ?