Doğrudur inşallah hamileyimdir ama adettimde sadece kasık ve bel ağrısından başka bişeyim olmaz ne göğüs ne koltuk altı nede bacak o yüzden şüphelendim bilemiyorum 22 sinde adetim beklemek çok zor peki senin yumurtlaman erkenmi olduCanim moralini bozmak istemem ama koltuk altında sizi benim adet olduğumda olmuştu.
Ama hamile kaldığım donem benimde belirtilerin yumurtlamadan hemen sonra başlamıştı ..
İnşallah hamilesindir benimde bat 19kasim
Assslaaa belli olamaz bu kadar kısa sürede. En azından adet günün gelmesi lazım. Döllendiyse şuan yerleşmemiştir bile cünkü 5 gün yuvarlanıyor döllenerek ve 5 gün sonunda zardan ayrılıp tutunmaya başlıyor. Gömülmesi ise adet zamanına anca. Benim adet günü pembe kahve tek seferlik lekelenmem oldu. Ve günüm gecince inanılmaz kasık batmaları yaşadım. Öncesi belirtiler sadece psikolojikArkadaşlar çok topik açıyorum ama içim içimi yiyobu seferde 4 gün önce yumurtlamam oldu ve o günü değerlendirdim akıntı yoğunluğum iki gündür gitti hani yumurtlama akıntı azaldı şimdide belim kuyruk sokumu bölümü acayip bi ağrı saptandı onla beraber hafif bişekilde kasık ağrısı sanki adet olcam akıntı geliyo ama az adetmi oldum diye gidip bakıyorum ama halbuki adetime 2 buçuk hafta var sonra koltuk altlarım sızlıyo göğüslerimde çok tatlı bi sızı var elleyincede ağrıyo arada damarlarda sızlıyo bacak kaslarım öyle bi ağrıyoki ev hanımıyım sanki işte çalışıyorum gibi ağrı var arada masaj yapıyorum inanın bunlar ilişkiden sonra başladı ya çok görüyorum boş belirtiler diyolar piskolojik diyolar bu kadar erken belli olmaz diyolar ama valla böyle belirtiler hiç yaşamadım ilk gebeliğimdede napcam bilmiyorum adetede çok var beni aydınlatmak isteyen varmı ❤✌
Canim ben ilk gebeligimde kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışını alamadığımız icin..Onda mesela erken yunurtladigi bildiğim için adetim bittikten 2gun sonra başladım çalışmalara sadece o hafta içinde hamile kaldım.3.ayima giricem kürtaj olalı.İlk ay enfeksiyon kalmamak için düşünmedikDoğrudur inşallah hamileyimdir ama adettimde sadece kasık ve bel ağrısından başka bişeyim olmaz ne göğüs ne koltuk altı nede bacak o yüzden şüphelendim bilemiyorum 22 sinde adetim beklemek çok zor peki senin yumurtlaman erkenmi oldu
Herkesin bünyesi farklıdır canim ben daha 2hafta kala şiddetli belirtiler yaşadim hayatımda yaşamadığım hatta eşime dedim ben kesin hamileyim.Ve öylede olduAssslaaa belli olamaz bu kadar kısa sürede. En azından adet günün gelmesi lazım. Döllendiyse şuan yerleşmemiştir bile cünkü 5 gün yuvarlanıyor döllenerek ve 5 gün sonunda zardan ayrılıp tutunmaya başlıyor. Gömülmesi ise adet zamanına anca. Benim adet günü pembe kahve tek seferlik lekelenmem oldu. Ve günüm gecince inanılmaz kasık batmaları yaşadım. Öncesi belirtiler sadece psikolojik
Ama bilimsel olarak imkansız cünkü döllenme videosu acın izleyin spermle yumurta bulusunca hop rahim duvarına gömülmüyor. Bir sürü mitoz mayoz bölünmeler yaşıyor hatta ondandır ki yuvarlanarak ilerlerken bazen tüplere kacıyorHerkesin bünyesi farklıdır canim ben daha 2hafta kala şiddetli belirtiler yaşadim hayatımda yaşamadığım hatta eşime dedim ben kesin hamileyim.Ve öylede oldu☺Tabi testte belli olmuyor sadece belirti olarak.
Canım valla ben ona inanmıyorum bilimsellik bir kenara ezbere bilgiler bunlar.Ben bizzat kendim deneyimliyorum ve benim gibi döllenmeden itibaren hisseden çok kişi var.Ama bilimsel olarak imkansız cünkü döllenme videosu acın izleyin spermle yumurta bulusunca hop rahim duvarına gömülmüyor. Bir sürü mitoz mayoz bölünmeler yaşıyor hatta ondandır ki yuvarlanarak ilerlerken bazen tüplere kacıyor
Evet mayoz bölünme anında belli oluyor. Tüp bebekte cinsiyet daha döllenme olduguu an biliniyor ama yasak ülkemizde. Yurtdısında söyleniyor. Önceden belirti düşünüp hayal kırıklığı yaşamayın diye söyledimCanım valla ben ona inanmıyorum bilimsellik bir kenara ezbere bilgiler bunlar.Ben bizzat kendim deneyimliyorum ve benim gibi döllenmeden itibaren hisseden çok kişi var.
Mesela bebeğin cinsiyeti bile daha ilk anda belli oluyor fakat bunu anlayacak teknoloji vs ancak 3 ay vs gibi bir süre zamanında.
Tabi belirtilere aldanmamak lazım.İnsan bazen piskolojikmen bile yaşayabiliyor bu belirtileri kafasında kurup.Evet mayoz bölünme anında belli oluyor. Tüp bebekte cinsiyet daha döllenme olduguu an biliniyor ama yasak ülkemizde. Yurtdısında söyleniyor. Önceden belirti düşünüp hayal kırıklığı yaşamayın diye söyledim
Çok doğru ben ilk defa böyle yaşıyorum ama bakalımCanım valla ben ona inanmıyorum bilimsellik bir kenara ezbere bilgiler bunlar.Ben bizzat kendim deneyimliyorum ve benim gibi döllenmeden itibaren hisseden çok kişi var.
Mesela bebeğin cinsiyeti bile daha ilk anda belli oluyor fakat bunu anlayacak teknoloji vs ancak 3 ay vs gibi bir süre zamanında.
Geçen ayda hayal kırıklığına uğradım ama bu ay eminim eğer hamileysem haber vericem kızlar dua edin banaTabi belirtilere aldanmamak lazım.İnsan bazen piskolojikmen bile yaşayabiliyor bu belirtileri kafasında kurup.
O yüzden belirtilere takılıp fazla umutlanmamak lazım yoksa yaşanan hayal kırıklığı büyük oluyor..
Malesef burda olsa bile parasını yüksek tutarlarEvet mayoz bölünme anında belli oluyor. Tüp bebekte cinsiyet daha döllenme olduguu an biliniyor ama yasak ülkemizde. Yurtdısında söyleniyor. Önceden belirti düşünüp hayal kırıklığı yaşamayın diye söyledim
İnşallah canım hepimize isteyen herkese sağlıklı bir gebelik nasıl etsin Allah en kısa zamandaGeçen ayda hayal kırıklığına uğradım ama bu ay eminim eğer hamileysem haber vericem kızlar dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?