Yumurtlamadan sonra kasıklarda batma ve Ağrı ?

ardaemre

Mira
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
1.377
1.380
38
merhaba ark benim ıkı aydır ovulasyon testi yapıyorum ve yumurtlamamın 12.gun oldugunu ögrendım 7agustosta test yaptım aşşagıdada var pozitifti regl donemınden sonra hıc beraberlik olmadı o gun oldu 12 gun üstüne ve ertesi gunude öğünden beri kasıklarımda batma var ve sanki tuvaletimi tutmuşumda bi şişkinlik var gbi hamile ark sizdede böyle birşey oldumu dikkat ettınızmı sizde

Eklentiler

• image.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 2.054
Canim bende ayni senn gibi ovlsyn testi kullaniyorum. Ama adet bitiminden bu yana gunasiri denedik bizde. Yumurtlama gunumdede birlestik. Yumurtlamamdan 2 gun sonra falan bnde de ayni dedigin gibi batmalar var yumurtlama donemindeki batmalar gibi ayni . Ve bendede oyle sanki idrarimi tutmusum gibi bi his oluyo ve sk sik tuvalete gidiyorum bu yuzden .

Merhblr cnm baya zaman olmuş yazali ama su an hamile görüyrm seni hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın.acaba bu belirtileri yazdgn ay mi hamile kaldın yoksa sonrasında mi onu merak ettim.bende de benzer durumlar var da eğer bişey ler oluosa ona göre dikkat edeym yataym diorm ondan sana sormak istedim.yumurtlamann uzerndn 3 gün geçti ama sol kasikta tarif ettign gibi hissediorm bende sıkışıklık var gibi

Evettt tatlim bu mesaji yazdiktan 4 gun sonra test yaptim ve poxitif cikti hemde adet gunume daha 5 gun vardi. Ayni yumurtalar catlarken ki gibi agri oluyo ama surekli yani hic gecmiyo bnm 2 hfta surdu nerdeyse. Ve kasiklarda basinc oluyo dedgn gbi surekli cisin varmis gbi. Umarim sende mujdeli hberi verirsin bize. Tum guzl dileklerin icin tesekkur ederim. Darisi tez zamanda sana olsun insllah.

Ayy cnm benm aminn inşallah
Dün akşam üstü iğne batması gibi oldu sevindm çünkü hep hamilelik belirtisnde söylenir ya.bikac saat sonra da sancı girdi resmen ahh derdirtti yani öyle biseydi.Biraz korktum ama inşallah bunlar güzelliklerin belirtisidir.bugün de ara ara hissettirdi sol kasığım bi baskılar olduğunu dünkü kadar yoğun değildi ama.bende bekleyym biraz 5 gün sonra 5 gün kalıo.haber veririm inşallah

yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınız acaba?
aynı belirtiler yumurtlamadan beri bende de var

Gözünüz aydın inşallah bizede nasip olur.. Benimde adetime 10 gün var belimde ve sol kasığımda ağrı var bazen gaz sancısı gibi oluyor geçiyo gibi sonra bi anda tekrar başlıyo biz bi yıldır deniyoruz olmadı malesef bu ay soğan kürü ile testere dişli aslan pençesi içtim ümitlensem mi bilemedim ama akıntım çok az sarı geliyo deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim

Canim bizde 1 yil hemen hemen ugrastik diyebilirim. Bnde havuc+incir kuru yaptim o ay cok umitliydim.kasiklarimda falan surekli hareketlilik vardi birazda o yaniltti beni sonra olmadi hastalandim ve kafamda olmuyo diye sartlandrdim obur ay oldu Belkide psikolojiktir.cok takma akisinada birak biraz. Ama incir kurunu tavsiye ederm.onu yap.faydali oluyo bnce.Esimede keciboynozu kaynatip icirmistm bnce onunda faydasi var. deneme bakalim sende.

Eşim keçi boynuzu içiyor üç dört aydır ben inciri biraz kullandım ama prolaktini yükselttiği için bıraktım ben prolaktinim zaten sınırdaydı havucu hergün direk yiyorum körünü yapmadım hayırlısı artık bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…