- 10 Nisan 2015
- 861
- 469
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamadan kalan agridir ovulasyon koyu yakalasanda 36 saatte gerceklesiyor takriben catlama gebelikten bahsedebilmemiz icin yerlesmenin olmasi lazim buda takriben 5~7 gun suruyor bu kadar kendini dinleme oluruna birak cok erken henüzSelamlar kizlar,
Ben 30 gunde bir adet oluyorum, pazar gunu yani 2 gun once 22.günümde ovulasyon testim pozitif cikti, o gun ve pazartesi günü değerlendirdik.
Şimdi aksamdan beri kasik ağrılarım başladı, adet olacam gibi.
Gebelik belirtisi olabilir mi sizce
Yumurtlamadan kalan agridir ovulasyon koyu yakalasanda 36 saatte gerceklesiyor takriben catlama gebelikten bahsedebilmemiz icin yerlesmenin olmasi lazim buda takriben 5~7 gun suruyor bu kadar kendini dinleme oluruna birak cok erken henüz
Aslinda cok yoğun calisan biriyim, pek düşünüp kafa yoracak vaktim yok, ama tabii cok istiyorum, düşünmeden istemek bile psikolojik etkiliyo olabilir tabe ama umarim umarim psikolojik deildirAyyy ınsallah oyledır amabunlar psıkolojk de olblr tatlım cok kafaya takma
İste biz kadinlaaaar olsun guzel düşünmek iyidir yaa, umarım vardır çünkü bu düşünceleri engellemeye çalışınca daha bi takıntı oluyo , bari ppzitif düşünce olarak degerlendirelim bu durumuGercı dıyene bak ben de ptesı asılama oldum hafıf agrım vardı acaba hamılemıyım agrı tutmanın belırtısı mı dıye kendımı yıyrum :)
Aslinda cok yoğun calisan biriyim, pek düşünüp kafa yoracak vaktim yok, ama tabii cok istiyorum, düşünmeden istemek bile psikolojik etkiliyo olabilir tabe ama umarim umarim psikolojik deildir
İste biz kadinlaaaar olsun guzel düşünmek iyidir yaa, umarım vardır çünkü bu düşünceleri engellemeye çalışınca daha bi takıntı oluyo , bari ppzitif düşünce olarak degerlendirelim bu durumu
Seni üzmek istemem ama 3 aydır bende de böyle oluyor geçen aylarda çok ümitlendim çünkü daha önce böyle birşey yaşamamışım yumurtlama döneminde kasık ağrım olmazdı ama korunmayı bırakınca olmaya başladı bu ağrılar ama artık takmıyorum
Yok yok üzülmem ya, benmki heyecan ama aslında içten içe biliom ya bu kadar çabucak olmicağını
Beklioz bakalım neler olacak ya merak ediom ilk defa yumurta takibi yatım, beklediğimden daha geç zamanda yumurtluyomuşum. Senin kaç aydır denemeler var?
yaa walla bende geçen ay öyle yaptım ama sonra vazgeçtim, ufak egzersizler yapıodum zaten evde, spor salonuna gidecek vaktim olmuyo işten dolayı. Baktım böyle bekleyen baya oluyo, aylar boşa geçecek, dedim bari sporum falan aksamasın boşu boşuna kilo almim, yeniden başladım egzersizlerimeBu 3. Ay adetime de 10 gün var İnsanın elinde olmuyor heyecanlanıyor işte o yüzden ben de ağır kaldirmiyorum yorucu işler yapmıyorum spor yapıyordum bıraktım kendime hamile gibi dikkat ediyorum
yaa walla bende geçen ay öyle yaptım ama sonra vazgeçtim, ufak egzersizler yapıodum zaten evde, spor salonuna gidecek vaktim olmuyo işten dolayı. Baktım böyle bekleyen baya oluyo, aylar boşa geçecek, dedim bari sporum falan aksamasın boşu boşuna kilo almim, yeniden başladım egzersizlerime