• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan sonra cinsel ilişki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oyku1414

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
636
320
23
Merhaba kizlar yumurtlama gunu ve ardindan gelen 3 gunu degerlendiriyoruz ya toplamda 4 gun degerlendirdik. Bundan sonra adete 10 gun kaliyor. Sizce adete kadar iliski olmali mi? Bebegin tutunmasina zarari olur mu iliskide bulunulursa?

Olmaz diyende var olur diyende var. ama bencede hic birsey olmaz o cocuk dunyaya gelecekse hic birsey olmaz. Yanliz kosmak yuksek bir yerlere uzanmak etkileyebilirmis annem hep oyle der

Kendini iyi hissediyorsan olsun cnm bence bı sakıncası olmaz olacaksa her türlü oluyor 😉

Olmaz diyende var olur diyende var. ama bencede hic birsey olmaz o cocuk dunyaya gelecekse hic birsey olmaz. Yanliz kosmak yuksek bir yerlere uzanmak etkileyebilirmis annem hep oyle der
Bencede Rabbim ol dediyse oluyor 😊 ben hamile kaldgm ay deli gibi spor yapiordum koşu ağırlık vs ama çok şükür sağlıkla benimle meleğim 😍 Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

Yumurtlamadan doktor kontrolü veya testlerle eminseniz, spermin faydasıda zararıda olmaz

Sakincasi olmaz herkes ovulasyon falan takip edip hamile kalmiyo ki sonucta gun asiri iliski yasayanlar veya hergun beraberlik yasayanlar da hamile kaliyo hem hamile kalincada bi sekilde o beraberlik oluyo sonucta tutunana kadar baya zaman geciyo:)) zaten o saglikliysa dunyaya gelecekse ne yaparsan yap bi sekilde tutunuyo hamile oldgmu bilmeden bi suru agir sey kaldirmistim ben mesela..

Merhabalar yumurtlama dönemimin orta düzey olduğu zamanda eşimle ilişkiye girdik fakat eşimde garip birşey oldu ve boşaldığını söyledi ama ortada meni yoktu daha sonra araştırdığımızda erkeğin kendini erken geri çekmesinden kaynaklı meninin dışarıya çıkmadığını okuduk fakat eşim rahatladığından emindi daha sonra yanlış hissetmiş olabilirim dedi fakat beni rahatlatmak içinde söylüyor olabilir olaydan 2 gün sonra eczaneden ertesi gün hapı aldım 2 gün sonra tekrar ilişkiye girdik ve dışarıya boşaldı bu olaydan 2 hafta sonra adet görmem gerekiyordu fakat hastalanmadım ve adetim şuan 4 gün gecikti . Ertesi gün hapından mı kaynaklıdır yoksa hamile miyim ? Bu konuda bilgi sahibi olan veya fikri olan var mı ?

Back