Yumurtlamadan sonra başlayan kasık bel sırt ağrısı

Shine13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
15
10
27
Kızlar yumurtlama dönemini değerlendirdik adetime 8 gün kaldı yumurtlama döneminden beri kasıklarda batma var 2 gün sonra bel sırt ve bacak ağrısı başladı belim kopacak gibi bacaklarım da aşırı yorulmuşum gibi ağrıyor ve kramp giriyor çok halsizim 2 gündür de aşırı gaz ve şişkinlik problemim var gaz sancıları oluyor sürekli. test yapmak için çok erken ama ilk kez yumurtlama döneminden beri böyle bir şey yaşıyorum normalde yumurtlama dönemini hiç hissetmem adet günü başlar sancılarım. Bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?

Ben aynı belirtileri yaşadım ağlıyordum ağrılardan adetime yakın gün geçtikçe azaldı . Adetime 5 gün kala kan testi verdim negatif çıktı ama adet günüm geldiğinde pozitif çıktı beta hcg verdim yüksek çıkmıştı. İnşallah sizinde pozitif olur

Ben aynı belirtileri yaşadım ağlıyordum ağrılardan adetime yakın gün geçtikçe azaldı . Adetime 5 gün kala kan testi verdim negatif çıktı ama adet günüm geldiğinde pozitif çıktı beta hcg verdim yüksek çıkmıştı. İnşallah sizinde pozitif olur
Yazdıklarımdan başka belirtiniz var mıydı acaba

Yazdıklarımdan başka belirtiniz var mıydı acaba
Birliktelik yaşadıktan 3 4 gün sonra hafif mide bulantım oldu ve şiddetli baş ağrısı. Kendi kendime bukadar çabuk hamilelik belirtisi olmaz diyodum. Neyse sonra bel ve sırt ağrısı öyle ki yastık koymadan oruramıyordum. Ve adetime 12 gün olmasına rağmen adet ağrısı çektim. Sonra yavaş yavaş kayboldu dediğim gibi birde uyku sürekli uyuklamaya başladım

Birliktelik yaşadıktan 3 4 gün sonra hafif mide bulantım oldu ve şiddetli baş ağrısı. Kendi kendime bukadar çabuk hamilelik belirtisi olmaz diyodum. Neyse sonra bel ve sırt ağrısı öyle ki yastık koymadan oruramıyordum. Ve adetime 12 gün olmasına rağmen adet ağrısı çektim. Sonra yavaş yavaş kayboldu dediğim gibi birde uyku sürekli uyuklamaya başladım
Teşekkür ederim inşallah bende güzel haber alırım💕

Kızlar yumurtlama dönemini değerlendirdik adetime 8 gün kaldı yumurtlama döneminden beri kasıklarda batma var 2 gün sonra bel sırt ve bacak ağrısı başladı belim kopacak gibi bacaklarım da aşırı yorulmuşum gibi ağrıyor ve kramp giriyor çok halsizim 2 gündür de aşırı gaz ve şişkinlik problemim var gaz sancıları oluyor sürekli. test yapmak için çok erken ama ilk kez yumurtlama döneminden beri böyle bir şey yaşıyorum normalde yumurtlama dönemini hiç hissetmem adet günü başlar sancılarım. Bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?
Bende de var bu belirtiler bakalım 7-8 gün var benim regl gunumede inşallah hamileyizdir

ben geçen ay yaşamıştım yumurtlama gününden sonra çok yoğun göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik ve kasıklarda sürekli batma ve yorgunluk hissi olmuştu. ben normalde ağızdan pek gaz çıkarmam ama ağızdan gaz çıkarmaya başlamıştım. bir de beklenen reglden 2 gün önce hafif peçeteye silince gelen lekelenmeler oluyordu ben yerleşme kanaması sandım ama 6. haftada düşük yaptığım tarihe kadar hep o akıntı oldu maalesef ve kimyasal gebelik yaşadım düşük oldu. Belki de kimyasal belirtisiydi, bilmiyorum.
yine de beta değerim yükseldiği için bendeki belirtiler bu şekilde oldu. bakalım bu ay da değerlendirdim fakat göğüslerde hassasiyet hiç yok gibi bu seferki yumurtlamadan sonra. ama kasık ağrısı devam ediyor o günden beri. bir de dün beyaz uzayan bir akıntım oldu yapışkan. şimdilik başka gebelik belirtisi hissetmiyorum. umarım bu ay tutmuştur ve sağlıklı bir gebelik yaşarım. kimyasal gebelik ve düşük yapmak çok zor yıpratıcı bir süreç. Bir de ilk gebeliğim olacak. yaşım da var artık. hamilelik testinde negatif görmeye razıyım kimyasal yaşamaktansa. daha 10 gün var test yapmama - adet günüme. beklemedeyim.

İnşallah canım başka belirti var mı sende
Var canım, ovulasyondan sonra 3-4 gün ağız tadimda değişiklik oldu ne yesem geçmedi, bel ve kalça sokumunda ağrı oluyor ara ara. Ama korunmayı bıraktıktan sonra olur böyle belirtiler diyorlar hayırlısı artık

Arkadaşlar merhaba benim de adete 7 gün var ama ben 9 gündür yani yumurtlamadan bu yana hala yumurtlama belirtileri yaşıyorum özellikle bu pazartesi den itibaren belim kopacak gibi ağrıyor yürütmüyor beni bugünde çok kötü kasıklarım ve belim ağrıdı aynı şekilde ama adete daha 7 gün var test yaptım negatif çıktı sizce bu kadar yani 9 gün boyunca yumurtlama günü de dahil yumurtlama belirtisi yasanirmi ki hemde akıntı var

Arkadaşlar merhaba benim de adete 7 gün var ama ben 9 gündür yani yumurtlamadan bu yana hala yumurtlama belirtileri yaşıyorum özellikle bu pazartesi den itibaren belim kopacak gibi ağrıyor yürütmüyor beni bugünde çok kötü kasıklarım ve belim ağrıdı aynı şekilde ama adete daha 7 gün var test yaptım negatif çıktı sizce bu kadar yani 9 gün boyunca yumurtlama günü de dahil yumurtlama belirtisi yasanirmi ki hemde akıntı var
7 gün varken çıkmaz idrarda kolay kolay. erken gebelik testleri bile adete 5 gün önce yavaştan çıkarmaya başlıyor. bi ihtimal kan testinde çıkabilir o da zor. bazılarında çıkıyor tabi ama şans o da.

7 gün varken çıkmaz idrarda kolay kolay. erken gebelik testleri bile adete 5 gün önce yavaştan çıkarmaya başlıyor. bi ihtimal kan testinde çıkabilir o da zor. bazılarında çıkıyor tabi ama şans o da.
Yani hala devam ediyor 6 gün var regle arı sütü bal polen karışımı da kullanıyorum 2 haftadır bir ümit işte ne bileyim hayırlısı olsun bu şekilde belirti olan varmı acaba

Aynısı yaşıyorm aynısı sanki ben yazmışım kalkamıyorum öyle ağrıyor ki özelikle sağ yumurtam 13haziran âdet oldum 24 de yumurtlama gözüktü uygulama da ve ogunden beri rahatsız oluyorum 10 gün kaldı yumurtalarim bel ağrısı vsr

Valla yorma kendini canım ben ilişkiden sonra hep uzanıyorum yastık koyup bu ay öyle yaptım hangi pozisyonda isem o şekilde kaldım kalkmadım arı sütü bal polen ve akşamları çinko takviyesi alıyorum aslında bunları eşim için almıştım baktım kullanmıyor boşa gitmesin dedim ben kullaniyorum inşallah işe yarar dua et bana da ne olur hala su an bile yastık koydum kalçanın altına uzanıyorum belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor az az

Canım merhaba sonuç nedir test yaptın mı bende aynı durumdayim su an yumurtlama döneminden bu yana bel kaşık agriis var adete de 5 gün var

Kızlar bende de yumurtlama gününden itibaren hafif kasık ağrısı ve yumurtlamadan 8 gün sonra bel ağrısı oldu. Normalde bel ağrısı yaşamazdım. Kasık ağrısı da adete çok yakın olurdu. Yumurtlamadan 11 gün sonra yani adete 4 gün kala çok silik bir çizgi ile hamile olduğumu öğrendim. Sizlerin de pozitif gelir umarım testleri💕 3-4gün kala yapın erken gebelik testlerini en erken çünkü 6 gün kala yaptığımda negatifti benim anca geçiyor idrara.

X