Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan sonra adetin gecikmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde adetim ilk defa 19 gün gecikti ve hala ufak bir leke bile yok pko ya da başka bir hastalığım da yok 2 kere gebelik testi yaptım negatif çıkıyor normal de 35-40 günde bir adet olurdum bu ay 50 gün oldu hala yok yaşayan var mı aranızda yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar benimde adetim ilk defa 19 gün gecikti ve hala ufak bir leke bile yok pko ya da başka bir hastalığım da yok 2 kere gebelik testi yaptım negatif çıkıyor normal de 35-40 günde bir adet olurdum bu ay 50 gün oldu hala yok yaşayan var mı aranızda yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim bu ay başıma gelmişti sonunda adet oldum. Neden olduğunu bilmiyorum. Gebelik isteğiniz varsa stresten olabilir.

Ben hala olmadim gebelik testleri negatif anlamadim hicbirsey akisina biraktim :)

Ben az önce doktora bu konuyu sordum canlar, ovulasyon testi pikti ve lekelenmem oldu yumurtladım ama 22 gün sonra adet oldum dedim. Bilimsel bi açıklama getiremedi :)

Bende daha once sormustum sana oyle gelmistir demislerdi:) demekki her bunyede farkli olabiliyor bu 14 gun mevzuu
Ben her ay 14.gün oluyorum. Bu aya mahsus olmadım canım. Ve 12 günden az 16 günden uzun olması normal değil. Sebebi stres, belki başka bişey.

Back