Yumurtlamadan önce hamilelik?

Etipuf1990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
14
5
1
34
Merhaba hanımlar 20 sinde şüpheli ilişki oldu kondom içimde kaldı 24 uyumurtlama günüm yumurtlamadan önce hamile kalınır mı?hamilelik riski varmıdır?

Merhaba hanımlar 20 sinde şüpheli ilişki oldu kondom içimde kaldı 24 uyumurtlama günüm yumurtlamadan önce hamile kalınır mı?hamilelik riski varmıdır?

Tam 24 ünde yumurtladığınıza emin misiniz? 1-2 gün öncesi ya da sonrası da olabilir..
Spermler genelde 3 güne kadar yaşayabiliyorlarmış... Yani ihtimal çok düşük de olsa olabilir ama kondom vardı diyorsunuz...
Sanmıyorum gebelik olacağını..

Evet eminim ben yumurtlama belirtilerini çok yaşayan ve günü gününe olan biriyim çok takip ediyorum 3 güne kadar yaşadığını bilmiyordum kondom vardı fakat içimde kaldı hemen çıkardım ama yinede bir tedirginlik var bulasmis olur diye hamile kalınsa da yumurtlama olur mu?cvp için de teşekkür ederim arkadasim

Hangi ay kaç tane yumurtan oluyor bunu bilmen zor...
Bazen iki yumurtamız oluyor bazen bir...
Yumurtan döllendiyse bundan sonra tekrar yumurtlamazsın...
Ama ben sanmıyorum çıkarmışsın hemen zaten onlar tutmuştur..
Bir de hemen kalıp sıcak bir duş alsaydın hepsi ölürdü spermlerin : :)
Sanırım şu an gebelik istemiyorsun..

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ☺ adetim 2 gun gecikti ve hamilelik belirtileri yaşıyorum acaba test ne zaman yapmalıyım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…