Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tam 24 ünde yumurtladığınıza emin misiniz? 1-2 gün öncesi ya da sonrası da olabilir.. Spermler genelde 3 güne kadar yaşayabiliyorlarmış... Yani ihtimal çok düşük de olsa olabilir ama kondom vardı diyorsunuz... Sanmıyorum gebelik olacağını..
Tam 24 ünde yumurtladığınıza emin misiniz? 1-2 gün öncesi ya da sonrası da olabilir.. Spermler genelde 3 güne kadar yaşayabiliyorlarmış... Yani ihtimal çok düşük de olsa olabilir ama kondom vardı diyorsunuz... Sanmıyorum gebelik olacağını..
Evet eminim ben yumurtlama belirtilerini çok yaşayan ve günü gününe olan biriyim çok takip ediyorum 3 güne kadar yaşadığını bilmiyordum kondom vardı fakat içimde kaldı hemen çıkardım ama yinede bir tedirginlik var bulasmis olur diye hamile kalınsa da yumurtlama olur mu?cvp için de teşekkür ederim arkadasim
Evet eminim ben yumurtlama belirtilerini çok yaşayan ve günü gününe olan biriyim çok takip ediyorum 3 güne kadar yaşadığını bilmiyordum kondom vardı fakat içimde kaldı hemen çıkardım ama yinede bir tedirginlik var bulasmis olur diye hamile kalınsa da yumurtlama olur mu?cvp için de teşekkür ederim arkadasim
Hangi ay kaç tane yumurtan oluyor bunu bilmen zor... Bazen iki yumurtamız oluyor bazen bir... Yumurtan döllendiyse bundan sonra tekrar yumurtlamazsın... Ama ben sanmıyorum çıkarmışsın hemen zaten onlar tutmuştur.. Bir de hemen kalıp sıcak bir duş alsaydın hepsi ölürdü spermlerin : :) Sanırım şu an gebelik istemiyorsun..
Hangi ay kaç tane yumurtan oluyor bunu bilmen zor... Bazen iki yumurtamız oluyor bazen bir... Yumurtan döllendiyse bundan sonra tekrar yumurtlamazsın... Ama ben sanmıyorum çıkarmışsın hemen zaten onlar tutmuştur.. Bir de hemen kalıp sıcak bir duş alsaydın hepsi ölürdü spermlerin :
Yok o kadarını bilmiyorum ama şuanda yumurtlama donemindeyim kesin cok belirtim var bişey olmaz ins:)hemen duş aldım merakla ad et i bekliyorum içim rahat etmeyecek yoksa. iki tane var cocugum biri 4 yaşında kizbiri 1.5 yaşında erkek başka düşünmüyorum olursada kısmet yapacak bişey yok :) ben bikere de hamile kalan biriyim ondan korkuyorum:)