Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan kaç gün sonra test yapılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sblgnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
1.754
832
73
33
Kızlar merhaba sizlere bi sorun olacak konu başlığından belli zaten şimdi öncelikle şunu belirteyim pko luyum ilaçsiz adet olmuyorum olduğum zamanlarda çok nadirdir son adet tarihim 20 Ağustos ama ben geçtiğimiz cumartesi 12 Eylül adet döngümun 25. Gününden beri belli başlı belirtiler yaşıyorum yumurtladigimi düşünüyorum şiddetli bel ağrısı kasık batması uyku hali yorgunluk aşırı derecede sıvı tuketme ihtiyacı su nedir bilmeyen ben sürekli su içme isteği iştahsızlık meyve yeme isteği akıntı adet olacakmışim gibi hissettim hep bu gibi belirtiler vs vs işte bende tamam dedim yumurtluyorum pazar gecesi pazartesi gecesini değerlendirdik . Şimdi ben ne zaman test yapmalıyım kızlar yardımcı olur musunuz fikirlerinizi düşüncelerinizi alabilir miyim fazla uzun ve karmaşık olmuş olabilir kbkmayin çünkü gebelik yoksa ilaç icmem gerekiyor adet olmam için yanlış bişey yapmak istemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Ben 11 gün sonra kaset testte hafif çizgiyi gördüm ama hemen çıkmamıştı sonraki gün sabahı hemen belirdi o gün kan testi 31 çıkmıştı.

Ben 11 gün sonra kaset testte hafif çizgiyi gördüm ama hemen çıkmamıştı sonraki gün sabahı hemen belirdi o gün kan testi 31 çıkmıştı.
Haftaya falan yapmam lazım o zaman değil mi bu hafta kan versem cuma günü çıkmaz herhalde

Haftaya falan yapmam lazım o zaman değil mi bu hafta kan versem cuma günü çıkmaz herhalde
Ya ben hesap yapamadım günler karışık geldi bana işte yumurtlama daha doğrusu şüphelendiğin ilişki gününden 11-12 gün sonra çıkar diye düşünüyorum

canım en garantisi 14 gün sonrası erken test yapıp hamile değilim diye ilaç falan içme bence

canım en garantisi 14 gün sonrası erken test yapıp hamile değilim diye ilaç falan içme bence
Aynen bende ondan korkuyorum canım hamile değilim diye ilaç içsem zarar veririm diye bakalım bekleyeceğim en iyisi garanti olsun

Canm kasette silik çizgi mi sonradan cıktı
İlk gün seçim günüydü sonuçları beklerken yapmıştım sıkıntıdan ilk 2 3 dakika içinde çıkmadı bende bıraktım sonradan baktığımda gördüm. Sabaha tekrar yaptığımda 5 dakika içinde çıktı

Geçen gün benm de öyle oldu da hemen çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…